Case - Apartamente de vanzare - Vanzare Studio 37 mp semidecomandat zona SubCetate Residence

Adauga la favorite
Publicat pe 03/05/2021
Publicat de Iulian David
Vizualizate de 34 persoane
#18282
42500 Euro €

Descrierea anuntului

Apartament cu 2 camere tip studio la vanzare , situat in Sanpetru, zona Drumul cu Plopi , reper Complex Subcetate Apartamente , intr-un imobil construit in anii 2017 . Apartamentul este confort 1 , structura cadre beton cu zidarie de caramida poroterm , etaj parter din 4, avand o suprafata utila de 37 mp, cu o suprafata totala de 44 mp din care 11.7 mp terasa .
Apartamentul descris este compus din : 2 camere din care : Living cu bucatarie open space mobilata utilata , dormitor, grup sanitar, hol, si un loc de parcare personal cumparat .
Apartamentul are ca imbunatatiri : calorifere: aluminiu; ferestre: termopan; incalzire: centrala proprie; pereti: faianta, lavabil; parchet, gresie; usa intrare: metal.Complexul beneficiaza de mijloc de transport în comun de la RAT BV ( linia 411), totodata este situat la 4 min cu auto de Coresi mall si la 5-10 min de centrul Brasovului. Accesul in complex este unul facil, pe drum asfaltat, in timp ce accesul rapid la ocolitoarea Brasovului ofera flexibilitate pentru a ajunge rapid la destinatia dorita.
Complexul dispune de acces privat si controlat în incinta, beneficiaza de toate facilitatile: supermarket, grădinița, locuri de joaca amenajate pentru copii, spatii verzi.
Pretul de 42500 euro (PRET FIX ) face ca oferta sa fie luata in calcul ca si optiune de proprietate rezidentiala cat si pentru investitie pe termen lung , chiriile in zona respectiva ajungand la o valoare de 220 euro/280 euro /luna .
Pentru informatii suplimentare ma puteti contacta la orice ora !

Locație

Tara
Romania
Judet
Brasov
Oras
Sanpetru

Detalii

TipDe vânzare
Tipul de proprietateProprietar
Num. camere2
Num. bai1
StareConstrucție nouă
Metri patrati37
Metri pătrați (total)0
Numar Etaje4
Număr etaj4

Alte caracteristici

  • Incalzire
  • Terasă
  • Parcare
  • Nou