Case - Apartamente de vanzare - Vila noua 5 camere

Adauga la favorite
Publicat pe 13/10/2021
Publicat de Diaconu Radu
Vizualizate de 21 persoane
#30070
195000 Euro €

Descrierea anuntului

Oferta de vanzare vila noua, P+1+pod, compartimentata la parter living, bucatarie, dormitor, baie, spatiu depozitare si casa scarii, iar la etaj sunt 3 dormitoare si 2 bai, hol de acces. In pod accesul se face pe scara extensibila cu chepeng si se preda amenajat. Suprafata totala utila este de 115 mp, iar terenul liber de pe langa casa este de 180 mp, teren ce este amenajat cu terasa, gazon si parcare betonata. Acoperisul este tip sarpanta si invelitoare cu tabla lindab. Confortul termic este asigurat de centrala termica proprie si caloriferele din otel, cat si de izolatia exterioara cu polistiren de 10 cm. Toate utilitatile sunt bransate si functionale, cu contorizare individuala. Vila se finiseaza integral cu materiale de foarte buna calitate din import si constau in gresie, faianta, parchet, usi interioare lemn si usa metalica la intrare, mana curenta din inox pe scara. Merita vazuta! Se accepta si credit bancar. Locatia este in oras Popesti, zona Leordeni. Termen finalizare constructie anul 2022. Pentru alte detalii si vizionare rog telefon!!
Ansamblul dispune de o infrastructura completa cu acces facil catre statiile de transport in comun. Zona in care se afla proiectul beneficiaza de toate utilitatile, strazile fiind asfaltate si iluminate.

Localizare si vecinatati:
Proiectul beneficiaza de acces rapid catre Centura Capitalei si catre multiple centre comerciale din zona de sud a capitalei: Metro Berceni, Auchan, Jumbo, Selgros, Carrefour Grand Arena si Sun Plaza Mall, dar si catre institutii de invatamant si spitalicesti.

Locație

Tara
Romania
Judet
Bucuresti
Oras
Popesti Leordeni

Detalii

TipDe vânzare
Tipul de proprietateProprietar
Num. camere5
Num. bai3
StareConstrucție nouă
Metri patrati115
Metri pătrați (total)115
Numar Etaje1
ZonaPrimarie

Alte caracteristici

  • Incalzire
  • Terasă
  • Parcare
  • Nou
  • De catre proprietar