Regim hotelier - Case de vacanta - Casa Gaby, cazare particulara, Mangalia

Adauga la favorite
Publicat pe 12/05/2022
Publicat de Constantin
Vizualizate de 217 persoane

Descrierea anuntului

Oferim spre inchiriere camere la casa particulara, celor interesati sa isi petreaca vacanta pe tarmurile Marii Negre, in Mangalia.
Locatia se afla intr-un cartier linistit de case si vile, la o distanta de circa 900 de metri fata de plaja Laguna, distanta se parcurge in 10 - 15 minute de mers pe jos.
Avem curte spatioasa, gradina plina verdeata, gazon, pomi, thuia si flori, cu foisoare din lemn masiv, gratar la dispozitia turistilor, bucatarie de vara (rustica, din lemn masiv) dotata cu aragaz, cuptor microunde, vesela.
Tarifele variaza intre 80 lei si 160 lei/camera/noapte, in functie de tipul camerei, perioada estivala, durata cazarii si de numarul de persoane cazate per camera.
Avem atat camere cu bai individuale, cat si camere cu bai comune (mai exact cate 2 camere la o baie), apa calda non-stop, acces nerestrictionat la bucataria de vara situata chiar in gradina. Toate camerele sunt dotate cu frigidere si tv cu cablu, internetul este wireless.
Atractiile turistice principale ale zonei : Portul Turistic Mangalia, plaja Laguna, ruinele cetatii antice grecesti Callatis, Moscheea Esmahan Sultan, Muzeul de Arheologie Callatis, Herghelia Mangalia, statiunile turistice din imediata apropiere (Saturn, Venus, Cap Aurora, Jupiter, Neptun, Olimp), plajele, falezele de pe tarmul marii.

Locație

Tara
Romania
Judet
Constanta
Oras
Mangalia

Detalii

TipDe inchiriat
Tipul de proprietateProprietar
Num. camere8
Num. bai6
StareConditie buna
Metri patrati0
Metri pătrați (total)0
Numar Etaje0
Număr etaj0

Alte caracteristici

  • Terasă
  • Mobilat
  • De catre proprietar