Regim hotelier - Case de vacanta - Cazare in regim hotelier Mamaia Nord

Adauga la favorite
Publicat pe 11/09/2021
Publicat de idabeach
Vizualizate de 40 persoane
#24720
120 Euro €

Descrierea anuntului

Ida Beach Aparthotel ( 3 stele) vă oferă completarea unui sejur ideal prin unitățile de închiriat de care dispune: de la camere duble și triple( 2/3 pers.), la suite cu 2 dormitoare(4/5 pers.), studiouri duble sau triple până la apartamente cu 1/2/3 camere complet amenajate pentru o vacanță perfectă. Imobilul situat la numai 200m de plajă vă oferă acces facil la punctele de pe litoral, iar zona retrasă este ideală pentru relaxare și siguranță.
Închirierea se face în regim hotelier sau pe termen nelimitat, o perioadă de extrasezon, pentru cei interesați. Unitățile de cazare sunt noi, utilate și echipate conform pozelor afișate, bucătăriile complet utilate și echipate cu mobilier nou, modern și practic, electronice și electrocasnice, SMART TV-uri cu conectivitate la Netflix, YouTube și Internet, WI-FI gratuit inclus plus free parking space. Spațioase și cu un design minimalist, apartamentele conferă confortul dorit oricărui client, fiind complet adaptate tuturor nevoilor. Imobilul se situează lângă puncte de aprovizionare, la maxim 800m, la cca. 4km de zona cluburilor și 12km de stațiunea Mamaia.
Prețurile sunt negociabile în funcție de numărul de persoane, perioada de ședere și variază între 350 RON (cameră dublă King) și 800 RON (apartament de 6 pers.) pentru perioada de 29 apr. - 3 mai 2021, iar pentru perioada iunie-iulie-august prețul se va comunica telefonic în urma unei discuții cerere-ofertă. Pentru informații adiționale despre prețuri și unitatea de cazare dorită ne puteți contacta oricând la numărul de telefon afișat, prin mesaj direct pe platformă/Whatsapp.

Locație

Tara
Romania
Judet
Constanta
Oras
Mamaia Nord Navodari

Detalii

TipDe inchiriat
Tipul de proprietateProprietar
Num. camere0
Num. bai0
StareConstrucție nouă
Metri patrati0
Metri pătrați (total)0
Numar Etaje0
Număr etaj0