Teren de vanzare - TEREN 514MP VIS A VIS DE LAC SI MAREA NEAGRA SE VINDE URGENT!

Adauga la favorite
Publicat pe 01/01/2022
Publicat de Georgiana Oprescu
Vizualizate de 64 persoane
#11401
17000 Euro €

Descrierea anuntului

Se vinde urgent teren OLimp!
Peisaj minunat zonal!
Atentie!!Zona este in maxima dezvoltare, STatiunea Olimp va creste din punct de vedere economic , social, turistic si preturile vor exploda!
Cartierul unde se afla lotul va fi in maxim 1 an rezidential si vizat de turisti si localnici dat fiind faptul ca in statiune va fi supraaglomerat, nu mai sunt locuri de construit,dar si datorita apropierii de drumul judetean,Lacul, Manastirea, Marea Neagra, Cherhanalele de pe malul marii.
Terenul este situat la Intrare in Olimp, dinspre 23 August, pe partea dreapta vis-a-vis de Lac si la cateva minute de Padure si Marea Neagra. Zona este parcelata pentru un cartier rezidential, deja sunt construite 2 vile langa.
Terenul este primul lot de la strada conform proiectului Primariei, chiar pe colt, avand doua laturi la drumul public. TERENUL ESTE EVIDENTIAT CU BULINA ALBASTRU DESCHIS .
Se poate construi atat pensiune cat si locuinta, regimul fiind de S+P+1 M , utilitatile se vor trage in viitorul apropiat chiar la lot, in momentul de fata existand la vecinatati si la drumul principal care foarte aproape.
Este o investitie ideala pentru viitorul dumneavoastra!
CONTACT: 0752144621

Locație

Tara
Romania
Judet
Constanta
Oras
OLIMP