Teren de vanzare - Teren intravilan cu casă bătrânească

Adauga la favorite
Publicat pe 08/06/2021
Publicat de EUGEN GHEORGHE
Vizualizate de 307 persoane
#2964
34000 Euro €

Descrierea anuntului

Teren intravilan pentru casă de vacanță, vilă, pensiune agroturism.

Propunem atenției dumneavoastră teren situat în județul Prahova. Situat în intravilanul comunei Ștefești, terenul plasat pe două nivele - curte și grădină - permite construirea unei case de vacanță, vilă, pensiune pentru agroturism, locuri de parcare auto, etc.

Zona reprezintă o oportunitate excelentă pentru investiție, stațiunea Slănic Prahova la 10 km, orașele Câmpina la 25 km, Ploiești la 40 km, 15 minute până la Autostrada A3 (Ploiești-Brașov), toate drumurile asfaltate, acces auto permanent.

Terenul dispune de o suprafață totală de cca 2.500 m², o casă bătrânească (locuibilă) cu 4 dormitoare, bucătărie, verandă închisă, bucătărie de vară, cămară și pivniță (temp. medie + 10°C) utilizabilă tot timpul anului.
Utilități disponibile: curent electric, apă curentă de la rețea, fântână manuală cu roată (la poartă), în grădină fântână cu izvor de munte captat (pompă electrică).
Pârâul Vărbilău cu apă limpede de munte, frumoasă și jucăușe, oferă vara posibilități de baie și plajă.

Grădina de cca 1.000m² oferă posibilități pentru agricultură personalizată, culturi ecologice pentru tomate, cartofi, ardei, etc. cu pomi fructiferi - pruni, meri, gutui și un nuc de cca 100 de ani. Staul (grajd) cu mai multe boxe oferă posibilități de a ține animale de curte.....

Zona submontană, nepoluată, climatul specific localităților situate între dealuri cu veri răcoroase și ierni blânde, cu aer ozonat, la 100 de m de șoseaua principală precum și împrejurimile liniștite cu dealuri împădurite, recomandă în plus această locație.

Teren indeal dacă doriți să aveți liniște și aer curat!

Pentru informații suplimentare vă rugăm să sunați la tel. 0787563767, fam. Poenaru.

Ne bucurăm de atenția dumneavoastră.

Locație

Tara
Romania
Judet
Prahova
Oras
Stefesti