Administrativ - Ajutor la proiecte

Adauga la favorite
Publicat pe 13/05/2022
Publicat de Monica Radu
Vizualizate de 2 persoane
#43527
50 Lei

Descrierea anuntului

Buna ziua! Ma numesc Radu Monica-Irina si sunt studenta in anul 2 la Facultatea de Sociologie și Asistenta Sociala din cadrul Universitatii Bucuresti.

Ma prezint ca fiind o fire altruista, dornica
sa acceseze noi oportunitati din care sa reiasa diverse experiente personale si profesionale. Sunt o persoana prietenoasa, comunicativa, deschisa mental catre o multime de subiecte, ce isi doreste sa evolueze constant si sa acceseze o gama larga de sanse de crestere. Sunt o fire calma care are rabdare, care explica pana intelegi, dornica sa cunoasca oameni cu o varietate de experiente de viata. Ma condier empatica, intelegatoare, punctuala, si dau tot ceea ce este mai bun din mine pentru a duce la final cu bine ceva ce mi-am propus. Am ca si hobby-uri: cititul, plimbarile in natura, iesirile in oras, dezvoltarea personala, conversatiile, muzica, scrisul, desenul, dansul, fotografia.

Din cauza deprinderii inca din cadrul cursurilor a unor skill-uri specifice, sunt dispusa sa ajut in privinta realizarii de Ppt-uri pe diverse teme, de eseuri in Word ( inclusiv la sociologie), realizarea bibliografiei pentru lucrari, sa ajut la intelegerea unor texte filosofice dintr-o perspectiva unica si proprie, matura ( pentru elevi). Aceste abilitati le pot pune in aplicare pentru elevii de clasele 9-12 sau/si studenti, dupa caz ( profil umanist in mod special in ambele situatii).

Tin sa mentionez ca, primele documente vor fi gratuite pentru a putea testa daca rezolvarea este conform cerintelor, urmand ca ulterior fiecare activitate descrisa in al treilea paragraf sa coste:
- Ppt: 40 de lei
- Eseu in Word: 40 de lei
- Realizare de bibliografie: 30 de lei
- Trimitere in doc. Word a textelor filosofice explicate ( exercitii, anumite paragrafe de texte): 25 de lei
- Proiecte intregi: 50 de lei

Sunt disponibila sa efectuez aceste lucrari in mod special in weekend, acest lucru putand fi discutat in functie de situatie cu fiecare in parte!

Putem tine legatura pe Whatsapp si pe adresa de Gmail in vederea trimiterii proiectelor, a stabilirii deadline-urilor, etc.

Pentru a putea primi banii, ne putem intalni in zona Pantelimon (Mega Mall, Morarilor), sau se poate face transfer bancar, dandu-va in privat IBAN-ul personal (dupa caz).

Astept solicitari din partea dvs. Va multumesc enorm!
ID: 238096586
Vizualizări: 18

Locație

Tara
Romania
Judet
Bucuresti
Oras
Bucuresti