Advertising - PR - închiriem structura pentru evenimente HOTEL HOUSE BRAN

Adauga la favorite
Publicat pe 18/02/2021
Publicat de gianni
Vizualizate de 36 persoane
#3410
Verifica cu vanzatorul

Descrierea anuntului

HOUSE BRAN în strada Garii 2b. Ne închiriem structura pentru evenimente precum nunți, zile de naștere, banchete și petreceri private, întâlniri și recepții în general, chiar și ocazii familiale și evenimente publicitare sau prezentări în general ale companiilor, disponibilitate pentru catering. 7 camere cu 4/5 paturi cu baie proprie și terasă privată. proprietatea are 3 etaje cu o bucătărie echipată disponibilă la fiecare etaj. La ultimul etaj avem o cameră de biliard cu baie și muzică, cu o masă de ping pong, 1 masă de biliard, avem 1 pas și 1 bicicletă pentru gimnastică. 2 camere la fiecare etaj, camere pentru fumători și nefumători, grădină de 2000 m2 cu 2 grătare mari, parcare interioară și privată pentru 8 mașini și parcare în aer liber gratuită. hotelul este la 10 m de gara centrală, avem o poziție centrală și strategică, așa că mașina nu este necesară pentru a vizita orașul. De asemenea, închiriem restaurantul la parter cu 120 de locuri și o bucătărie echipată disponibilă, cu 2 băi. Avem 2 saloane și este posibil să facem muzică în restaurant, deoarece este complet izolată fonic. De asemenea, în restaurant avem 3 frigidere mari pe care să le utilizăm pentru băuturi și alimente cu automate pentru cafea, ceai, cappuccino și tot felul de băuturi calde. In centrul Bustenilor, intr-o zona linistita, cu vedere superba spre masivul Bucegi se afla pensiunea noastra.
Aflata in centrul orasului, la numai cateva minute de mers pana la telecabina sau partia Kalinderu, pensiunea va ofera cazare in camere pt 4 persoane, confortabile. Pe fiecare nivel se afla o bucatarie complet echipata, dotata si cu loc de luat masa. Camerele dispun de bai proprii cu hidromasaj, tv, balcoane.
Descriere: vila are 3 nivele, doua camere pe nivel una cu pat matrimonial cealalta cu 4 paturi fiecare cu baie proprie si o bucatarie complet echipata ce le deserveste, la parter un living de 80 mp si o terasa-sera cu:calculator, internet prin cablu si linie audio, in camere: Tv, wireless si balcon, in pod-club: masa de ping-pong, masa de biliard, linie audio si balcon, la cerere: uscatoare de par, gratar in curte, loc de joaca pentru copii-topogan si leagan, parcare pentru 7 masini-la cerere una in garaj. Pentru fumatori sunt spatii special amenajate la pater in sera, pe etaje in bucatarii si in balcoanenele camerelor, iar in pod deasemeni in balcon.
Este o pensiune confortabila si foarte mare, cu o gradina mare, un restaurant, 7 camere cu baie si veranda privata. Fiecare camera este un mini-apartament, deoarece la fiecare etaj exista si o bucatarie complet mobilata pe care oaspesii o pot folosi. Parcare privata în interior, zona de gratar si zona de picnic. Fiecare camera are o suprafata de 40 de metri patrati si avem o sala mare de biliard, o masa de ping pong, o sala de fitness pe care oaspesii o pot folosi în orice moment.
7 camere cu 4/5 paturi cu baie proprie și terasă privată cu TV si wifi gratuit pentru tota vila. Proprietatea are 3 etaje cu o bucătărie echipată disponibilă la fiecare etaj. La ultimul etaj avem o cameră de biliard cu baie și muzică, cu o masă de ping pong, 1 masă de biliard, avem 1 pas și 1 bicicletă pentru gimnastică. 2 camere la fiecare etaj, camere pentru fumători și nefumători, grădină de 2000 m2 cu 2 grătare mari, parcare interioară și privată pentru 8 mașini și parcare în aer liber gratuită. Hotelul este la 10 m de gara centrală, avem o poziție centrală și strategică, așa că mașina nu este necesară pentru a vizita orașul. De asemenea, închiriem restaurantul la parter cu 120 de locuri și o bucătărie echipată disponibilă, cu 2 băi. Avem 2 saloane și este posibil să facem muzică în restaurant, deoarece este complet izolată fonic. De asemenea, în restaurant avem 3 frigidere mari pe care să le utilizăm pentru băuturi și alimente cu automate pentru cafea, ceai, cappuccino și tot felul de băuturi calde. Structura are personal în fiecare zi. Preturile nu includ TVA.
Busteni se afla la 129 km de Bucuresti si la 37 km de Brasov si este conectat la cele doua orase de DN1 (drumul european E15) si de linia de cale ferata paralela. Orasul este înconjurat de munti înalti, cu cele cinci vârfuri principale care depasesc cu mult 2000 m altitudine.
În partea de sus a unuia dintre ele, Muntele Caraiman (2.384 m), la o altitudine de 2.291 m, se afla o cruce metalica (Crucea Eroilor Neamului) 25, dar îmi amintesc cei cazu?i în bataliile amare care au avut loc pe dealurile din jurul orasului primul razboi mondial. Va dorim un sejur placut si sa va simtiti`ca acasa`
Structura are personal în fiecare zi. pentru contacte Gianni 0771112909 - 0725591938
Locație

Tara
Romania
Judet
Prahova
Oras
Busteni