Alte job-uri - Angajare director productie si sef atelier prelucrari CNC

Adauga la favorite
Publicat pe 13/05/2022
Publicat de HESPER S.A.
Vizualizate de 6 persoane
#41152
Verifica cu vanzatorul

Descrierea anuntului


Compania Hesper SA este prezenta inca din anul 1877 fiind principalul producator din Romania de aparatura, echipamente si instalatii hidraulice, avand o bogata experienta ca furnizor pe piata, interna si internationala. Produsele noastre sunt adaptate continuu cerintelor clientilor si competitiei pietei de hidraulica. Produsele noastre se regasesc ca piese componente pe masini Agricole si forestiere, utilaje mobile, sisteme elevatoare, masini-unelte, in industria metalurgica si siderurgica, in industria constructiilor de masini, sisteme eoliene, centrale nuclearo-electrice.

Daca esti inginer mecanic si doresti sa lucrezi ca si director productie pompe hidraulice sau sef atelier prelucrari CNC ne-am bucura sa te alaturi echipei depunand un CV la adresa de e-mail hesper.hr@gmail. com sau informatii la tel 0758048316 Locatie: Strada Constantin Istrati, nr.1, sector 4, Bucuresti,

Salariul oferit este un salariu brut lunar.La acest salariu brut lunar se adauga tichete de masa si bonusuri de Craciun,Ziua Femeii,Paste,Ziua Copilului.

Locație

Tara
Romania
Judet
Bucuresti
Oras
Bucuresti