Educatie - Training - CATIA V5 Proiectare Cabluri Electrice Curs Online

Adauga la favorite
Publicat pe 10/10/2021
Publicat de Academia de Cursuri Online
Vizualizate de 58 persoane
#12643
Verifica cu vanzatorul

Descrierea anuntului

►Ați urmat deja un curs în proiectarea cablurilor electrice și a componentelor acestora folosind programul CATIA V5 și totuși nu puteți executa un proiect complet într-un timp scurt pentru că ați învățat doar să folosiți niște comenzi din CATIA V5 și nu un proces de lucru complet, gen workflow?

►Acest curs online CATIA V5 pentru proiectarea cablurilor electrice și a componentelor acestora are la bază modulele Electrical Harness Assembly (EHA), Electrical Harness Installation (EHI), Electrical Assembly Design (EAD), Electrical Part Design (EPD) și Electrical Harness Flattening (EHF) din CATIA V5, acoperind atât partea de reprezentare 3D a cablurilor electrice și a componentelor acestora, cât și cea de creare a documentației 2D pentru fabricația acestora, și ajută studenții, inginerii și tehnicienii să devină specialiști în proiectarea cablurilor electrice și a componentelor acestora și crearea datelor necesare în CATIA V5 pentru fabricarea acestora printr-un proces complet, dovedit practic și dezvoltat de GURUCAD în 10 ani de lucru în proiecte pe electric pentru Airbus, Boeing și Daimler. Prin urmare, acest curs se bazează pe experiență practică și nu pe pură teorie.

►Programa de curs:
Modulul 1: Electrical Part Design (EPD)
Modulul 2: Electrical Assembly Design (EAD)
Modulul 3: Electrical Harness Assembly (EHA)
Modulul 4: Electrical Harness Installation (EHI)
Modulul 5:Electrical Harness Flattening (EHF)


►RISK FREE!!! Garanție de 14 zile pentru returnarea banilor! Dacă sunteți nemulțumiți din orice motiv, vă vom oferi banii înapoi în decurs de 14 zile de la începerea cursului.

►Pentru mai multe informații despre Academia de Cursuri Online din cadrul companiei GURUCAD SRL - România vă invităm să vizitați site-ul nostru.
https://www.online-trainings-academy.com/p/ro-catia-v5-electrical-harness-design-online-training-cv5_ehd_ro_ol_03

Locație

Tara
Romania
Judet
Ilfov
Oras
Voluntari