Imobiliare - PROPRIETAR ofer spre inchiriere studio superb cu gradina in Complex Atria Urban Resort

Adauga la favorite
Publicat pe 11/05/2022
Modificat la 11/05/2022
Publicat de Marius
Vizualizate de 3 persoane
#43422
400 Euro €

Descrierea anuntului

PROPRIETAR ofer spre inchiriere un studio superb, luminos datorita ferestrelor mari special concepute, complet mobilat si utilat, cu terasa / gradina si acces gratuit la piscina, situat in noul Complex rezidential Atria Urban Resort – SECTOR 1 BUCURESTI.
Locație : Atria Urban Resort _Sos. Chitilei nr.242E – sector 1 Bucuresti
Studioul situat la parterul unui imobil de 4 etaje, este la prima inchiriere, are o suprafata utila de 40 mp, care include o baie, hol, bucatarie, living și un spatiu de dormit la care se adauga o terasa/gradina proprie de 20 mp, Toate dotarile (mobila, electrocasnice etc.) sunt absolut noi aflate in perioada de garantie
Încălzirea se face prin pardoseala prin centrala proprie.

Studioul dispune de următoarele electrocasnice :

-plita pe gaz si cuptor electric
-hota retractabila
-cuptor cu microunde
-prajitor paine
-TV LED Smart diagonala 149 cm
-combina frigorifica
-mașina de spălat
-aspirator
-centrala termică
-aer condiționat (in curs de achizitionare)

Imobilul este construit in anul 2021 si dat in functiune in anul 2022 si dispune de Piscina, parc si lift. Ansamblul de locuințe este intr-o comunitate păzită si cu acces restricționat cu bariera.
Loc de parcare inclus in pretul chiriei (fix in fata apartamentului) se încheie contract la ANAF.
ATRIA URBAN RESORT este un loc aparte care propune, celor care locuiesc aici, un altfel de viata, este un loc unde poti locui zilnic dar sa te simti ca in vacanta.
Atria Urban Resort, nu este un ansamblu rezidential clasic, in primul rand datorita conceptului urbanistic unic in piata rezidentiala din Bucuresti, cladiri cu regim mic de inaltime, cu distante mari intre acestea si FOAARTE MULT SPATIU VERDE in jurul acestora. Atria Urban Resort are pentru locuitorii sai un parc propriu, locuri de joaca pentru copii, alei de promenda si pentru sport, cate o piscina exterioara pentru fiecare imobil. Acestea ar fi doar cateva din beneficiile de care te poti bucura daca vei locui aici.
Ansamblul are in proximitate statiile de transport in comun urbane si periurbane-112, R476, R470-la poarta de acces, metrou la cca 15min, iar cu autoturismul este usor de ajuns pe DNCB-Soseaua de Centura, pe DN1, A1 sau A3, ori Aeroportul Otopeni.
In vecinatate gasim: Colloseum Mall, Leroy Merlin, Metrou Straulesti, Park&Ride Straulesti, Holcim, Italinox, Neste Automotive, Electrogrup, DB Schenker, Medcenter, Medicarom, ABC Service, Lidl sau Kaufland, cateva scoli si gradinite publice sau private.


Vino azi sa vezi!
Te poti muta chiar de maine !

Locație

Tara
Romania
Judet
Sector 1
Oras
Bucuresti