Reparatii laptopuri si tablete.

Romania, Bucuresti, Bucuresti
Publicat 2 săptămâni în urmă
ID #45730
QR CODE
Vânzătorul nu a încărcat nicio imagine Vânzătorul nu a încărcat nicio imagine
1 Lei
Reparatii laptopuri si tablete.
Romania, Bucuresti, Bucuresti,
Publicat 2 săptămâni în urmă

Descriere

Oferim reparatii de calitate pentru orice model de laptop. Punem accent pe calitate, rapiditate si pentru ca experienta ne-a invatat, pentru service laptopuri dispunem de aparatura profesionala pentru diagnosticare corecta si specialisti care rezolva (aproape) orice problema.

Atunci cand aveti probleme cu Laptop-ul/Netbook-ul/Tablete nu ezitati sa ne contactati pentru o consultanta gratuita. Cele mai frecvente simptome care pot aparea in functionarea incorecta a aparatului Dvs sunt:

Spargerea display-ului
Supraincalzirea acestuia;
Blocaje/opriri aleatorii;
Supraturarea ventilatorului;
Se inchide cand ruleaza filme sau jocuri;
In cel mai fericit caz aveti nevoie de o curatare de praf a sistemului de racire si eventual o degripare a ventilatorului. Functionarea improprie a sistemului de racire este principala cauza care poate duce in timp la defecte grave precum dezlipirea/deteriorarea circuitului integrat-video (chip) sau defectarea altor componente ale placii de baza. Acesta este motivul pentru care RECOMANDAM o revizie generala a sistemului de racire o data la 6 luni. In cadrul acestei revizii beneficiati de:

Curatarea si gresarea ventilatorului;
Curatarea radiatorului
Inlocuirea pastei termoconductoare de pe procesor si eventual de pe chip-ul video;
Degripare sau inlocuire ventilator (daca este cazul)
ATENTIE !!! Dezasamblarea echipamentului si curatarea sistemului de racire se face numai de catre tehnicieni de service certificati, avand echipamente specializate, intr-un centru de reparatii laptopuri.

Astfel, datorita diferentelor de temperatura intre functionare si oprire, a miscarii laptopului in timp ce este supraincalzit, a vibratiilor produse de ventilator in timp ce chipsetul este supraincalzit, a neglijarii curatarii de praf, apar fisuri in sudura chip-ului. Cele mai multe echipamente manifesta probleme in ceea ce priveste chipseturile: video, northbridge, southbridge. In afara socurilor termice/mecanice, etc. dezlipirea poate avea si alte cauze: prea putin sau prea mult aliaj de lipit; defect fizic aparut din procesul de fabricatie; proiectarea defectuoasa si racirea ineficienta a chip-ului (cea mai frecventa).

Share on WhatsAppShare on FacebookShare on Viber

 

Contacteaza vanzatorul

  Seller's picture
  Persoană privată
  Înregistrat la 19. Jul 2022
  Trebuie să vă conectați sau să înregistrați un cont nou pentru a contacta agentul de publicitate.

  Comentarii

  Întrebare? Ai nevoie de mai multe informații? Doriți să puneți întrebarea? Adăugați un comentariu nou ... Trebuie să vă conectați mai întâi.
  Puneți întrebări legate de această listă.
  Comentariile sunt moderate
  1 Lei

  Informațiile vânzătorului

  Seller's picture
  Persoană privată
  Înregistrat la 19/07/2022

  Locația(judet,localitate) listării

  Romania, Bucuresti, Bucuresti