Saloane masaj - Masaj timisoara, masaj de relaxare, masaj terapeutic, masaj prostatic anal, masaj in timisoara

Adauga la favorite
Publicat pe 14/05/2022
Publicat de Manuela
Vizualizate de 1717 persoane
#2127
200 Lei

Descrierea anuntului

Scurt istoric a terapiei cu apa.
A face baie cu apa curata are o istorie lunga si cu multe detalii specifice.
Terapia cu apa are o istorie bogata in intreaga lume. Vazuta ca un mijloc de vindecare, sau o cale spre o sanatate imbunatatita si o modalitate de crestere a longevitatii, scaldatul zilnic este o parte integranta a culturilor din intreaga lume.
Efectele benefice ale apelor termale sau minerale sunt cunoscute inca din cele mai vechi timpuri. Oamenii preistorici au descoperit importanta apei ca element esential pentru viata umana si astfel au aparut primele asezari umane in apropierea apelor. Indienii si grecii antici au crezut ca apa sta la baza formarii Lumii si a Fiintei Umane. De asemenea in prima Carte a Bibliei, Geneza, Cosmosul isi are originea din Apa Primordiala.
Nu a trecut mult timp pana cand oamenii din antichitate au descoperit calitatiile benefice ale apei, cum ar fi efectele de vindecare si de protectie contra bolilor. Datorita importantei sale, apa a fost vazuta ca si apa magica, fiind considerata un dar al divinitatii. Egiptenii si israelitii, obisnuiau sa se scufunde in apa sacra a Nilului si Iordanului. Popoarele hinduse se scaldau in raul Gange pentru vindecarea trupului si sufletului lor.
In Egiptul antic, apa era folosita in scopuri igienice si de infrumusetare. S-a descoperit faptul ca egiptencele din vechime, stiau sa foloseasca vaporii de apa, pentru a fi mai frumoase. Renumita Cleopatra obisnuia sa se impacheteze cu namol sapropelic de la Marea Moarta, pentru a-si mentine frumusetea ei rapitoare si celebra. Cu toate acestea,in Grecia Antica s-a nascut terapia cu ape termale si aparitia primelor statiuni termale.Se cunosteau puterile supranaturale atribuite apelor si vaporilor termali. Pe baza acestor cunoasteri terapeutice, apar primele stabilimente balneare, viitoare “Terme”, in vecinatatea izvoarelor de apa calda si a templelor. Tot in aceste centre de sanatate se utilizau si alte terapii precum : masajul, fitoterapia si gimnastica medicala.
Este interesant de retinut faptul ca termenul actual de SPA provine din limba latina “Sanus per Aquam”, care vine tradus prin urmatoarele cuvinte” sanatos prin intermediul apei”. Despre acest subiect se va mai scrie in anunturile urmatoare.
Pentru programari aveti la dispozitie numarul de telefon :0724474501 sau www.masaje-timisoara.ro

Locație

Tara
Romania
Judet
Timis
Oras
Timisoara

Dating attributes

Woman looking for Man for Friendship.