Saloane masaj - Masaj timisoara, masaj de relaxare, masaj terapeutic, masaj prostatic anal, masaj in timisoara

Adauga la favorite
Publicat pe 20/02/2021
Publicat de Manuela
Vizualizate de 104 persoane
#3460
200 Lei

Descrierea anuntului

Istoria apei
Partea a IV-a
In Roma antica au aparut primele SPA-uri. SPA este un acronim din limba latina “ Sanus per Aquam”, care tradus in limba romana inseamna ”sanatos cu ajutorul apei”; de fapt “ apa care reda sanatatea”.Baile romane mai erau dotate cu: gradini, tarabe si chiar biblioteci.Termele romane aveau, pe langa rolul social, de igiena si relaxare, si un scop medical.Baile termale erau adevarate centre de recuperare pentru soldatii raniti in lupte. Legionarii romani, centurionii si alte categorii de luptatori, obositi dupa razboaie, obisnuiau sa se relaxeze si sa-si trateze ranile si muschii tensionati, prin intermediul apei naturale de izvor.
Multi doctori din antichitate, printre care Galen si Celso, au studiat compozitia apei termale, efectele si indicatiile ei clinice. Unele Terme erau recunoscute pentru proprietatiile lor curative in diverse afectiuni.
Hidroterapia a devenit de atunci o adevarata stiinta, prin faptul ca tratamentele termale erau prescrie de catre doctori cu indicatii specific de urmat in functie de boala in cauza. Si toti acesti pacienti erau supusi supravegherii medicale de catre asistentele medicale sau chiar de doctorii mai pasionati de noua ramura a medicine, care se contura in acele timpuri de aur.
In perioada mijlocie a Imperiului Roman, isi fac aparitia si primele semne ale declinului imperial. Au loc dese invazii ale barbariilor si raspandirea rapida a crestinismului ca o noua forma de manifestare a spiritualitatii, credinta in existenta unui singur zeu, Creatorul sau Providenta.Odata cu declinul Imperiului Roman asistam si la declinul bailor termale.Termele au devenit pustii. Treptat baile au fost acceptate ca instrumente de igiena si terapie.Pe de alta parte, specialistii au continuat sa studieze diferite tipuri de ape.Ei au ajuns la diferite si specific concluzii clinice.Astfel, ei au observat ca apele sulfuroase sunt bune la boli de piele, in timp ce apele salcii bromo-iodice sunt recomandate in sterilitatea feminina.
Pentru detalii si programari vizitati site-ul: www.masaje-timisoara.ro,
0724474501

Locație

Tara
Romania
Judet
Timis
Oras
Timisoara