Saloane masaj - Masaj timisoara, masaj de relaxare, masaj terapeutic, masaj prostatic anal, masaj in timisoara

Adauga la favorite
Publicat pe 20/02/2021
Publicat de Manuela
Vizualizate de 60 persoane
#3676
Verifica cu vanzatorul

Descrierea anuntului

Despre obrazul barbatilor

“Barbatul trebuie sa fie un pic mai frumos decat dracul” este o veche zicala romaneasca, care descrie frumusetea masculina pe plaiurile mioritice. In zilele noastre, barbatul este supus mai multor agresiuni externe, care ii afecteaza atat starea interioara cat si aspectul exterior.
Mediul inconjurator si stresul sunt doi factori des intalniti, care lasa urme pe tenul barbatului. Folosirea cremelor de protectie si aplicarea masajului facial sunt binevenite.Si tratamentele faciale pentru barbati sunt recomandate de catre cosmeticiene. De ce exista aceste recomandari?
Realitatea este urmatoarea: pielea barbatului poate suferi aceleasi leziuni si uzura ca si pielea unei femei.Fiecare barbat merita si are nevoie de ingrijirea fetei. De fapt, barbatii au nevoie mai mult decat doamnele de tratamente faciale, datorita pielii lor mai aspre, a porilor mai dilatati si a sanselor crescute de arsuri solare.
Este bine de retinut faptul ca pielea barbatiilor produce mai mult ulei, ceea ce face ca pielea sa fie mai grasa. Barbatii au niveluri mai mari de testosteron decat femeile, iar acest proces biologic determina indirect ca pielea masculina sa produca mai mult ulei. In cantitati normale, uleiul din piele previne ridarea prematura. Cum orice exces este daunator, si in acest caz uleiul produs in exces in piele infunda porii si poate duce la aparitia cosurilor in prima faza, apoi a punctelor negre. De asemenea datorita asprimii pielii, se pot dezvolta eruptii cutanate, care pot lasa urme permanente daca nu sunt tratate la timpul potrivit.
Barbieritul este un factor iritant pentru pielea barbatului. Indiferent de tipul de aparat de ras folosit, frecarea produsa de metal si plastic pe pielea fetei este neplacuta. Rezultatul frecarii este mai daunator decat ai crede. Un masaj facial este solutia pentru sanatatea pielii. Masajul facial reduce eruptia cutanata si hidrateaza pielea. La masaj se foloseste, dupa preferinta, uleiuri speciale sau creme hidratante care redau prospetimea naturala a pielii.
Unii aleg sa nu se barbiereasca. S-au facut studii medicale pe barbosi.
S-au luat mostre din barba si s-au analizat in laborator, comparandu-se cu bacteriile gasite in parul cainilor. Spre stupoarea cercetatorilor, numarul de bacterii daunatoare a fost mult mai mare la barbosi. In blana cainilor exista o secretie care omoara bacteriile si pe care omul nu o are.
De aceea o bacteria ajunsa in blana cainelui este omorata, iar o bacterie ajunsa in barba omului se inmulteste foarte repede.
Cu barba sau fara barba este alegerea barbatului si a femeii de langa el.
Pentru programari sunati la numarul de telefon 072447501 sau accesati pagina web: www.masaje-timisoara.ro

Locație

Tara
Romania
Judet
Timis
Oras
Timisoara

Dating attributes

Woman looking for Man for Friendship.