Saloane masaj - Masaj timisoara, masaj de relaxare, masaj terapeutic, masaj prostatic anal, masaj in timisoara

Adauga la favorite
Publicat pe 01/05/2021
Publicat de Manuela
Vizualizate de 205 persoane
#4082
Verifica cu vanzatorul

Descrierea anuntului

Istoria apei
Partea a V-a
In perioada Renasterii, spa-urile si terapia cu apa, au fost reevaluate.Au fost efectuate noi studii stiintifice. Odata cu introducerea tiparului, au inceput sa se raspandeasca cercetariile din domeniul hidroterapiei, la o scara mai larga. Tratamentele spa au devenit mai cunoscute si specifice pentru terapia diferitelor afectiuni medicale.
Terapia cu apa se consolideaza in timpul iluminismului.Intre secolele al XVIII-lea si al XIX-lea, progresele stiintifice au transformat hidroterapia medicala dintr-o simpla stiinta empirica, intr-o stiinta experimentala, bazata pe cazuri medicale vindecabile. Studiile biochimice privind apele minerale, au adus la iveala calitatiile terapeutice si indicatiile clinice specific. Doctorii acelor vremuri erau convinsi ca pentru fiecare boala ii corespunde o apa minerala potrivita. Din acest punct de vedere, Vincent Priessnitz si Sebastian Kneipp au fost considerati parintii balneoterpiei moderne si hidroterapiei.
In secolul al XVII-lea, prin 1697, un medic de origine britanica, John Floyer a scris chiar si o carte numita ”O istorie a bailor calde si reci”. In Germania si-a desfasurat activitatea Johann S.Hahn (1696-1773); impreuna cu tatal si cu fratele sau,au pus bazele hidroterapiei moderne in Germania prin tratarea unor boli acute si cronice de tipul variolei.
Austriacul Vincent Priessnitz, care nici nu a fost medic de profesie, se ocupa de ferma familiei, s-a autovindecat de o ruptura de coaste folosind impachetari cu apa rece.
Un alt personaj pentru istoria balneologiei este Sebastian Kneipp (1821-1897), care a reusit sa se vindece singur de tuberculoza, prin folosirea apei si a dietei in scop terapeutic. Fiind vindecat, el reuseste sa devina preot si trateaza sute si mii de oameni cu apa.Alaturi de apa el adauga si alte elemente terapeutice: utilizarea plantelor, caldura soarelui, aerul curat, miscarea fizica.
Datorita lui Priessnitz si Kneipp, hidroterapia prinde radacini si in America de Nord, mai ales datorita faptului ca majoritatea doctorilor de peste Oceanul Atlantic, erau de origine germana.
Au fost, de asemenea, dezvoltate tratamente combinate ca de pilda: bai cu plante medicinale, impachetari cu namol, exercitii fizice, masaj si diete. Adesea, gradini mari si frumoase, au fost amenajate in apropierea spa-urilor, subliniind importanta asocierii dintre hidroterapie si ecologie.
Vizualizati site-ul www.masaje-timisoara.ro apoi sunati la numarul de telefon : 0724474501


Locație

Tara
Romania
Judet
Timis
Oras
Timisoara

Dating attributes

Woman looking for Man for Informal relation.