Saloane masaj - Masaj timisoara masaj de relaxare masaj terapeuticmasaj prostatic anal

Adauga la favorite
Publicat pe 03/05/2021
Publicat de Manuela
Vizualizate de 64 persoane
#11294
Verifica cu vanzatorul

Descrierea anuntului

Terapia cu antioxidanti sau cura cu antioxidanti
Primavara si-a intrat in drepturi, iar o cura de detoxifiere urmata de o cura de regenerare a celulelor corpului este binevenita. Exista mai multe terapii, prin care ne putem spori vigoarea cum ar fi: fitoterapia, apiterapia, hidroterapia si terapia prin masaj. Terapia, sau cura cu antioxidanti face si ea parte din arsenalul terapeutic de regenarea si fortificare a corpului. Oricum le-ati numi,terapie sau cura, antioxidantii au multime de beneficii pentru organismul uman.
In zilele noastre, in media, este foarte des folosit si asociat cu sanatatea noastra.Insa, majoritatea persoanelor care folosesc termenu de antioxidanti, nu cunosc pe deplin ce inseamna si ce rol au.
In primul rand, ce sunt antioxidantii?
Conform dex. antioxidant este substanta care impiedica sau intarzie procesul de oxidare.
Procesul de oxidare, este procesul chimic prin care se pierde sau transfera electroni, de la un atom sau molecula la altul.Opusul oxidarii este reducerea, iar impreuna, acest transfer de electroni, este denumit proces redox.
In organismul uman se manifesta procesul de oxidare cu eliberare de radicali liberi si alte substante toxice, datorita vietii stresante, alimentatiei necorespunzatoare, poluarii, expunerii la radiatii UV etc.
Antioxidantii sunt substante care pot preveni sau incetini deteriorarea celulelor, cauzate de radicalii liberi. Acesti radicali liberi sunt molecule instabile pe care organismul uman le produce ca reactie la presiunile mediului inconjurator si nu numai. Factorul intern care creste productia de radicali liberi este inflamatia cu diverse localizari.Stresul oxidativ este legat de aparitia unor afectiuni: boli de inima, cancer, accident vascular cerebral, boala Parkinson, boli autoimune, boli respiratorii, artrite s.a.m.d.
Sursele de antioxidanti pot fi naturale sau artificiale.Se cunoaste faptul ca unele alimente pe baza de plante sunt bogate in antioxidanti.Acestea ar fi: nucile,stugurii,afinele,merisoarele,rosiile,cuisoarele, scortisoara,avocado,varza,broccoli si lista poate continua.
De asemenea, organismul nostru produce antioxidanti cunoscuti sub denumirea de antioxidanti endogeni, dar intr-o cantitate insuficienta.De aceea se recomanda aportul extern de antioxidanti exogeni, din alimentatia bogata in plante, combinat cu miscare si un stil de viata sanatos si echilibrat.
Pentru sfaturi de nutritie, programari la masaj, consiliere/terapie de cuplu va stam la dispozitie la numarul de telefon 0724474501 si www.masaje-timisoara.ro .

Locație

Tara
Romania
Judet
Timis
Oras
Timisoara

Dating attributes

Woman looking for Man for Friendship.