Saloane masaj - Masaj timisoara masaj de relaxare masaj terapeuticmasaj prostatic anal

Adauga la favorite
Publicat pe 07/06/2021
Publicat de Manuela
Vizualizate de 35 persoane
#12458
Verifica cu vanzatorul

Descrierea anuntului

Verbul a simti, simtire

A simti, un verb dat uitarii in ziua de azi, in care cuvintele la moda sunt viteza si alergarea in toate directiile.Conjugarea verbului “ a simti” in zilele noastre are urmatoarea forma:
Eu simt,
Tu simti?
El/Ea simte,
Noi simtim?
Voi simtiti?
Ei/Ele simt.
Verbul “a simti” are conexiuni directe cu mai multe notiuni care il pot defini.
A simti este legat de sensibilitate, atingere, anatomie, vindecare, autocunoastere, a trai in prezent si “a fi aici si acum”, 7 ani de acasa sau bun simt, civilizatie si cred ca lista ar mai continua.
Simtul tactil este unul dintre cel mai neglijat simt dintre cele 5, pe care le are omul de-a lungul vietii. Relational vorbind, fiecare dintre noi primeste informatii tactile despre lumea din jurul nostru, in fiecare secunda a zilei.In momentul de fata, daca stai pe un scaun, fundul iti este ghemuit si disconfortul il simti.Degetele tale poate ating tastaura computerului sau gliseaza ecranul telefonului.Toate aceste informatii sunt atat de omiprezente, incat singurul mod de a intelege este acela de a le elimina printr-un simplu exercitiu de imaginatie.
Doctroul neurobiolog David Linden afirma ca: “Nu putem dezactiva atingerea.Nu va disparea niciodata”
In cartea sa intitulata: “The Science of Hand, Heart and Mind”( “Stiinta Mainii, Inimii si Mintii”), scrie: “Poti sa inchizi ochii si sa-ti imaginezi cum e sa fii orb si poti inchizi urechiile si sa-ti imaginezi cum e sa fii surd. Dar atingerea e atat de legata de centrul creierului, incat nu ne putem imagina, cum ar fi sa nu o mai avem”
Creierul nostru acorda o” atentie” disproportionata in ceea ce priveste simtul tactil la nivelul diferitelor parti corporale.
Astfel pe homunculul cortical, dr. David Linden afirma:” Partea din creierul tau care proceseaza informatiile tactile are o harta a suprafetei corpului tau. Dar aceasta harta este foarte distorsionata”
O mica paranteza este binevenita; homunculus cortical este o figura umana la scara mica, pentru a se potrivi cu proportiile modului in care sunt reprezentate senzorii tactili in creier.
Acelasi autor afirma ca: “Exista supra-zone care au o multime de receptori la atingerea fina (la nivel de fata, buze, limba si degete) si sub-zone care nu au multi receptori cum ar fi spatele, pieptul si coapsele).
Dr.David Linden scrie ca acesti receptori sunt de 4 feluri:” Exista un receptor pentru detectarea vibratiilor, unul pentru cantitati minime de alunecare, unul pentru intinderea pielii si unul sesizeaza cele mai fine tipuri de texturi. Ultima categorie de receptori se numesc receptorii Merkel si se regasesc numai la nivelul buzelor si varfurile degetelor. Aceste doua zone sunt inzestrate cu receptori foarte fini.
Masajul se face cu palmele si varful degetelor, doua zone bogate in receptori tactili.
Pentru o sedinta de masaj incarcata de simtire, sunati la numarul de telefon: 0724 474 501

Locație

Tara
Romania
Judet
Timis
Oras
Timisoara

Dating attributes

Woman looking for Man for Friendship.