Saloane masaj - Masaj timisoara masaj de relaxare masaj terapeuticmasaj prostatic anal

Adauga la favorite
Publicat pe 30/04/2021
Publicat de Manuela
Vizualizate de 42 persoane
#13315
Verifica cu vanzatorul

Descrierea anuntului

Terapia manuala
Terapia manuala are o istorie lunga care a pus bazele mai multor discipline medicale. Terapeutii din trecut au contribuit foarte mult la diversitatea actuala in abordarile si tehnicile terapiei manuale. Astfel din trecut avem in zilele noastre:terapia craniosacrala, terapia manuala a coloanei vertebrale si a articulatiilor, terapia trigger-point, tractiunile, intinderile, drenajul limfatic, miscari asistate activ si pasiv, masajul fasciei, s.a.m.d.
Noile cercetari, dezvaluie ca in cadrul terapiei manuale, sunt in joc mecanisme neurofiziologice complexe precum si efecte psihologice deloc de deglijat.Toate acestea se intampla in urma unei examinari si mai ales in timpul interventiei practice asupra pacientului. Este important, in cadrul terapiei manuale, faptul ca terapeutul sa simta, prin contactul direct cu corpul pacientului, rezistenta locala a organismului, sa simta blocajul si mecanismul de dereglare a organelor si sistemelor.
Federatia Internationala a Fizioterapeutilor Manipulativi Ortopedici, defineste tehnicile de terapie manuala ca:” Miscari de maini abile, destinate sa produca oricare sau toate efectele urmatoare: imbunatatirea extensibilitatii tisulare, cresterea gradelor de miscare din ansamblul articular, mobilizarea si manipularea tesuturilor moi si a articulatiilor, induce relaxarea, schimba functia musculara, reduce durerea, reduce inflamatia tesuturilor moi si reducerea amplitudinii de miscare.
Tratamentul poate include miscarea articulatiilor in directii specific si cu viteze diferite pentru a redobandi miscarea pierduta in functie de afectiunea pacientului. De asemenea, in timpul terapiei se fac miscari de intindere a muschilor, miscari pasive ale partii afectate sau pacientul este indemnat sa miste acea parte a corpului contra rezistentei terapeutului pentru a imbunatati activarea muscular si sincronizare.Selectia unor tehnici de masaj a tesutului moale este de asemenea folosita pentru a creste mobilitatea si functionalitatea tesuturilor si muschilor tinta.
Alte efecte fiziologice vizibile in timpul si dupa terapia manuala sunt: scaderea durerii va determina o reducere a activitatii nocioceptive, o scadere a presiunii intraarticulare si periarticulare.
De asemenea, terapia manuala are ecou si asupra functionarii tuturor organelor si sistemelor, inclusive asupra tesuturilor creierului uman.
Pentru mai multe detalii a se vizita site-ul: www.masaje-timisoara.ro
sau la telefon: 0724474501

Locație

Tara
Romania
Judet
Timis
Oras
Timisoara

Dating attributes

Woman looking for Man for Friendship.