Saloane masaj - Masaj timisoara masaj de relaxare masaj terapeuticmasaj prostatic anal

Adauga la favorite
Publicat pe 15/05/2022
Publicat de Manuela
Vizualizate de 201 persoane
#19050
Verifica cu vanzatorul

Descrierea anuntului

Masajul prenatal

Masajul femeii gravide a fost folosit de secole pentru a conduce spre o stare generala de sanatate buna, a reduce stresul mental si psihic si a reduce tensiunea musculara. Studiile arata faptul ca prin masaj, inainte de nastere, se reduce anxietatea, scad simptomele depsresiei,amelioreaza durerile musculare si articulare. Cele mai insemnate efecte al masajului sunt imbunatatirea rezultatelor la travaliu si nasterea de copii sanatosi.
Terapia prin masaj raspunde diferitelor nevoi ale viitoarei mame. Ca tip de masaj, tehnica masajului suedez este una dintre cele mai potrivite in perioada prenatala. Metoda suedeza se recomanda in timpul sarcinii, deoarece ameliorteaza multe neplaceri frecvente, asociate cu modificarile scheletice si circulatorii, cauzate de schimbarile hormonale.
Ar trebui facuta o distinctie intre masajul prenatal terapeutic si masajul perineal. Acesta din urma face referire la practica intinderii manuale a tesuturilor din jurul canalului de nastere, pentru a ajuta la reducerea riscului de epiziotomie sau trauma asociata nasterii.
Mai departe, s-a demonstrat ca hormonii au mai multe roluri esentiale in viata unui om sanatos, bolnav, sau in anumite stari medicale cum ar fi graviditatea.
Studiile efectuate in ultimii 10 ani au aratat ca nivelurile hormonale asociate cu relaxarea si stresul sunt semnificativ modificate atunci cand masajul este introdus in ingrijirea pernatala a femeilor. Acest lucru duce la reglarea tonusului psihic si imbunatatirea sanatatii sistemului cardio-vascular. In cazul gravidelor care au primit masaje bisaptamanale, timp de doar cinci saptamani, hormonii norepinefrina si cortizolul (hormoni asociati cu stresul), au fost redusi. S-a observat o crestere a nivelurilor de hormoni numiti: dopamina si serotonina, hormoni asociati cu starea de sanatate, relaxare si calm. Astfel de modificari ale nivelului hormonal au dus, de asemenea , la mai putine complicatii in timpul nasterii si la mai putine cazuri de complicatii la nou- nascuti, cum ar fi greutarea scazuta la nastere. Studiile mediclae in acest sens au demonstrat ca exista beneficii pentru sanatatea mamei si a nou-nascutilor atunci cand masajul terapeutic este incorporat in ingrijirea prenatala regulata.
Relatii la tel.0724 474 501 sau www.masaj-timisoara.ro

Locație

Tara
Romania
Judet
Timis
Oras
Timisoara

Dating attributes

Woman looking for Man for Informal relation.