Saloane masaj - Masaj timisoara masaj de relaxare masaj terapeuticmasaj prostatic anal

Adauga la favorite
Publicat pe 14/09/2021
Publicat de Manuela
Vizualizate de 71 persoane
#21027
Verifica cu vanzatorul

Descrierea anuntului

Beneficiile magneziului pentru corpul uman

Magneziul este un mineral important pentru buna functionare a corpului.
Magneziul este implicat in peste 300 de reactii biochimice. Doua reactii majore la care participa magneziul sunt: are un rol direct in producerea energiei, la nivel de mitocondrie si un rol esential in construirea proteinelor din lantul genetic de ADN. Cu toate acestea, in ciuda importantei sale primordiale, studiile arata ca aproape 50% din populatia Europei si a Statelor Unite ale Americii, au un deficit evident din acest mineral esential. Mai mult, nivelurile diminuate de magneziu, sunt legate de o serie de afectiuni cum ar fi: diabetul de tip 2, boli cardiace si boala neurologica Alzheimer.
Exista surse naturale de magneziu precum: toate plantele comestibile cu frunze verzi (spanac, partunjel, ceapa verde, ustroi verde, praz, orz verde), plante din familia fasolei, seminte si nuci crude, neprajite sau coapte.
Necesarul de magneziu variaza in functie de varsta. La varsta adulta, barbatii au nevoie de 400 mg de magneziu pe zi, iar femeiile au nevoie de 320-360 de mg. de magneziu pe zi.
Magneziul joaca un rol crucial in metabolismul insulinei si al glucozei. Multe persoane suferinde de diabet tip 2, sunt deficitare in acest mineral. In parte, acest lucru se datoreaza faptului ca nivelurile ridicate de zahar in sange, determina urinari frecvente si astfel se pierde mult magneziu prin urina. S-a sugerat ca administrarea suplimentelor si hrana bogata in magneziu, a imbunatatit rezistenta la insulina.
Insulina este un hormon important, care ajuta la reglarea nivelului de zahar in sange. Astfel, o imbunatatire a rezistentei la insulina, determina un control mai bun al zaharului din sange.
Magneziul are un rol important si in digestie. In medie doar 30-50% din cantitatea de magneziu din alimente este absorbita la nivelul intestinului subtire. Iar, prin deductie putem interpreta faptul ca, persoanele cu diverse probleme digestive pot avea dificultati in absorbirea acestui mineral esential.
Pentru a se rezolva intr-un mod rapid si eficient problema carentei de magneziu, din ce in ce mai multe persoane folosesc uleiul de magneziu. Prin piele, magneziul este mult mai usor asimilat decat la nivel gastro-intestinal.
Masajul cu ulei de magneziu, dupa o baie calda, aduce o stare de bine la nivel fizic si mental.
Mai multe la numarul de telefon: 0724 474 501 sau www.masaje-timisoara.ro

Locație

Tara
Romania
Judet
Timis
Oras
Timisoara