Saloane masaj - Masaj timisoara masaj de relaxare masaj terapeuticmasaj prostatic anal

Adauga la favorite
Publicat pe 23/06/2022
Publicat de Manuela
Vizualizate de 49 persoane
#33094
Verifica cu vanzatorul

Descrierea anuntului

Termoterapie sau terapia cu radiatii infrarosii
Terapia cu infrarosu este o metoda terapeutica care foloseste lumina, pentru a trata durerea, in diversele ei forme cunoscute, de la acuta la cronica. Este o terapie simpla si nedureroasa(noninvaziva), care este studiata si aplicata in diferite domenii ale medicinei.
Lumina infrarosie este una dintre terapiile inovativa.Terapia foloseste anumite lungimi de unda ale luminii care sunt dirijate spre diverse zone ale corpului care sunt dureroase.
Spre deosebire de lumina ultravioleta (care are efecte daunatoare asupra tesuturilor si celulelor umane), lumina infrarosie ajuta celulele sa se regenereze sau sa se repare singure. Lumina infrarosie imbunatateste, de asemenea, circulatia sangelui bogat in oxigen , promovand vindecarea mai rapida tesuturilor profunde si ameliorarea durerii.
Lumina cu infrarosu este caldura pe care o simt oamenii atunci cand sunt expusi la soare. Corpul uman radiaza in mod natural (800 W un adult normal), caldura in infrarosu, in fiecare clipa.
Mai departe vom descrie cum functioneaza terapia cu infrarosu.
Lumina infrarosie patrunde in straturile interioare ale pielii la aproximativ 2 pana la 7 centimetri profunzime. Prin urmare, ajunge la muschi, nervi si chiar la oase. Multe studii au aratat ca o frecventa a luminii in infrarosu, cu lungimi de unda de la 700 la 1.000 nanometri, este cea mai bine utilizata pentru vindecarea afectiunilor inflamatorii.
Utilizarea energiei electrice în scopuri de vindecare a început în 2.750 î.Hr., când oamenii au folosit anghile electrice pentru a produce șocuri electrice. Electricitatea și magnetismul au fost folosite la oameni cu succes. Cu toate acestea, în 1975, stimularea electrică transcutanată (TENS) a fost dezvoltată pentru a trata durerea cronică. Abia de curând s-a dezvoltat terapia cu infraroșu, pentru a îmbunătăți vindecarea rănilor, pentru a reduce durerea cauzată de artrită, pentru a crește nivelul de endorfină și pentru a bioactiva neuromodulatorii.
Alaturi de aparatul de stimulare transcutanata (numit TENS), pe piata medicala exista mai multe tipuri de aparate cu infrarosu care se aplica prin masaj usor pe piele, pentru o mai buna penetrare a caldurii in organismul uman.
Pentru detalii sunati cu incredere la telefonul: 0724 474 501 sau www.masaje-timisoara.ro

Locație

Tara
Romania
Judet
Timis
Oras
Timisoara

Dating attributes

Woman looking for Man for Formal relation.