Saloane masaj - Masaj timisoara masaj de relaxare masaj terapeuticmasaj prostatic anal

Adauga la favorite
Publicat pe 13/09/2020
Publicat de Manuela
Vizualizate de 64 persoane
#5914
200 Lei

Descrierea anuntului

A fi sensibil in timpul masajului
Exista o harta a sensibilitatii umane care se afla pe intreaga suprafata a pielii umane.
Sensibilitatea este diferita datorita unei dispuneri inegale a nerviilor pe suprafata corpului. Zone puternic inervate sunt varful degetelor de maini si picioare, zona genitala feminina si masculina.
Aceasta sensibilitate se poate urmari atunci cand se face masaj pe spate. Spatele nu este o zona foarte sensibila. Creierul uman in timpul masajului nu poate sa urmareasca atent toate miscarile terapeutice. Acest lucru ne intereseaza pentru ca in timpul masajului urmarim atat relaxarea fizica cat si relaxarea mentala dupa o zi istovitoare fizic sau mental.
Mai exista si alte tipuri de reactii de sensibilizare la nivelul pielii.
Majoritatea oamenilor pare sa fie mai constienta de reactiile pielii decat de alte conditii externe cum ar fi soarele, polenul, detergentii casnici,deodorant, spray-uri, roll-on-uri, parfumuri, creme de corp si maini, alcoolul din produse cosmetice, etc.
De multe ori se trece cu vederea si sensibilitatea la conditii interne ca de pilda: medicamentele,probleme de sanatate, dieta si factori de stres.
Cand aceasta sensibilitate cutanata persista si devine suparatoare se transforma in alergie.
Se pot observa diverse alergii avand cauze cunoscute sau necunoscute. Ca de pilda: un fel de mancare luat fara sa ne dam seama ca in el exista alergenul cunoscut de noi.Astfel, in orele urmatoare de la ingerare, se vad reactii vizibile la nivelul pielii.
Alte cazuri, des intalnite pe timp de vara, sunt intepaturile de insecte, muscaturi de serpi si paianjeni. Aceste zone nu se vor masa, daca nu exista starea de rau general.
Atunci cand se observa pete mari si rosii la nivelul pielii, insotite de dificultati de respiratie, soc anafilactic, se va evita la sedinta de masaj. Obligatoriu, in aceste cazuri se iau urgent masurile de prim ajutor si se cheama ambulanta.
Pentru programari sunati la numarul:0724474501 sau vizitati site-ul www.masaje-timisoara.ro

Locație

Tara
Romania
Judet
Timis
Oras
Timisoara

Dating attributes

Woman looking for Man for Friendship.