Accesorii - Crystal-Fashion® cauta colaboratori si revanzatori!

Adauga la favorite
Publicat pe 30/04/2021
Publicat de Crystal-Fashion
Vizualizate de 31 persoane
#11174
Verifica cu vanzatorul

Descrierea anuntului

Crystal-Fashion® este cel mai mare producator de bijuterii sub licenta Swarovski® din Romania, toate produsele noastre fiind realizate sub marca inregistrata Swarovski® Ingredient Branding.

Atelierele noastre va pun la dispozitie o gama diversificata de bijuterii si accesorii ce insumeaza peste 8.000 de modele, parte din ele fiind realizate dupa ideile clientilor nostri.
Capacitatea mare de productie ne da posibilitatea sa onoram comenzi si proiecte mari, aici putem aminti proiecte finalizate cu succes cu companii de renume : Henkel, Philip Morris, Telekom, Gedeon Richter, Beiersdorf, Ringier, Labormed, Hyllan, Glovo, FRDS sau Cora.

Dorim sa ne extindem reteaua de coloboratori in vederea vanzarii de produse, dar si in vederea furnizarii de cristale si bijuterii personalizate pentru ateliere de creatie / industria fashion din Romania si nu numai.

Va invitam sa accesati cu incredere site-ul nostru www.crystal-fashion.ro si va rugam sa ne solicitati telefonic sau prin email mai multe detalii legate de conditiile de colaborare.

Crystal-Fashion®, cand singura limita este propria TA imaginatie!

Locație

Tara
Romania
Judet
Cluj
Oras
Floresti