Cosmetice, Ingrijire - Pachet promotional Opti Lidolin 180 capsule 2+1 Opti LIdolin 180 capsule gratuit

Adauga la favorite
Publicat pe 12/05/2022
Publicat de Anonim
Vizualizate de 118 persoane
#1972
400 Lei

Descrierea anuntului

Ingrediente: Afin, fruct (Vaccinium myrtillus) extract - 4:1, 75 mg, Acerola, fruct (Malpighia punicifolia) - extract vitamina C 17%, 75 mg, Chlorella (Chlorella pyrenoidosa) 75 mg, Spirulina (Spirulina platensis) 75 mg, Gallbenele(Calendula officinalis) - extract luteina 5%, Ginkgo (Ginkgo biloba) extract 50:1; 24% Flavonoglycoside, Porumb (Zea mays); capsulla de gelatina.

Efecte: Contribuie la sanatatea si buna functionare a ochilor, la buna functionare a sistemului imunitar; antioxidant; contribuie la procesele de chelatare a metalelor grele din organism; sustine buna functionare a inimii si a pancreasului; contribuie la mentinerea sanatatii articulatilor si a pielii; sustine buna functiionare a sistemului nervos, la imbunatatirea proceselor cognitive, a memoriei si la stimularea atentiei; contribuie la mentinerea capacitatii de adaptare si de regenerare a organismului, la imbunatatirea tonusului general si la mentinerea sanatatii, tineretii si longevitatii.

Precautii si contraindicatii: Femeilor insarrcinate li se recomanda sa consulte medicul inainte de utilizarea produsului. A se evita administrarea in caz de alergie la oricare din componentele produsului. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici. A se pastra bine inchis, ferit de umiditate si caldura. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat si echilibrat si un mod de viata sanatos. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Produs notificat de Serviciul National pentru Plante Medicinale, Aromatice si Produse ale Stupului.

Locație

Tara
Romania
Judet
Bucuresti
Oras
Bucuresti