Cosmetice, Ingrijire - Vând combină cosmetică

Adauga la favorite
Publicat pe 13/05/2022
Publicat de Maria Simona
Vizualizate de 8 persoane
#41157
950 Lei

Descrierea anuntului

Combina cosmetica cu 10 functii este ideala pentru tratamente faciale, intr-un echipament ergonomic, elegant, performant si extrem de accesibil.
1. Spray
Spray-ul este folosit la curatarea, racorirea si calmarea pielii. El are rolul de spalare a impuritatilor ramase dupa vacuum sau alte procedee de curatare a porilor.


2. Vacuum
Aceasta functie este similara cu un mini aspirator pentru fata, curatand impuritatile de pe fata si stimuland circulatia sanguina periferica a fetei.


3. Perii rotative
Aceasta functie se foloseste la indepartarea celulelor moarte de pile si la inlaturarea altor impuritati.Inaintea acestei operatii, fata ar trebui relaxata prin tratamentul cu aburi.

4. Electrodermul

Este un aparat cosmetic de inalta frecventa si foarte important intr-un salon cosmetic. Pe parcursul tratamentului cu electroderm, undele electrice actioneaza direct asupra pielii, determinand astfel reactii fizice si chimice. Scopul aparatului este producerea scanteierilor si astfel se elimina ozon cu efect dezinfectant. Terapia cu ozon, reprezinta o terapie bazata pe injectarea sau insuflarea in organism a unei cantitati de amestec oxigen-ozon, prin diferite metode, obtinand astfel rezultate terapeutice pozitive: dezinfectant, revitalizant, tonic, antibacterian.


5. Ultrasunet fata/ Ultrasunet ochi
Terapia cu ultrasunete este una dintre cele mai populare terapii in tratarea inestetismelor faciale prin efecte mecanice, termice si chimice. Datorita acestor efecte tesuturile sunt solicitate mecanic sub forma de micromasaj intern si se incalzesc, suferind reactii chimice favorabile organismului.6. Iono- galvanoderm

Conform principiului atractiei intre polii pozitiv si negativ, ‘scoate’ mizeria si impuritatile din pori si faciliteaza patrunderea substantelor nutritive necesare pielii.

7. Ciocan rece/cald
Efectul rece ajuta la inchiderea porilor, calmarea durerilor si la improspatarea pielii. Efectul cald reface capacitatea de absorbtie a pielii.

8.Lampa wood
Aceasta este o lupă specială cu radiaţii ultraviolete, folosit pentru a verifica pigmentul pielii, care poate face diferenţa intre ce se vede cu ochiul liber permitand acordarea unui tratament adecvat, eficace şi de îngrijire.

9. Lampa rece
Pentru analiza pielii, rapida şi precisa in localizarea punctelor negre.

10. Vapofor/vapozon
Vapozonul face parte dintre aparatura cosmetica ce produce aburi calzi si ozonoterapie, care sunt necesare in tratamente faciale. Aburii calzi au un efect benefic pentru ca deschid porii, usurand astfel tratamentul de curatare a porilor si extractia comedoanelor. Tratamentul cosmetic cu vapozon imbunatateste si microcirculatia pielii.

La functia vacuum a combinei se poate atasa microdermabraziunea cu pulbere de diamante in valoare de 350 lei.
Pentru mai multe informații sunați la numaru de telefon 0763796442

Locație

Tara
Romania
Judet
Vrancea
Oras
Focsani