Alte servicii - Asigurari RCA ( cel mai MIC pret ) (Accept rate si plata in Crypto )

Adauga la favorite
Publicat pe 12/05/2022
Publicat de S Alex
Vizualizate de 6 persoane
#38479
Gratuit

Descrierea anuntului

GARANTEZ cel mai MIC pret pentru asigurarile RCA si nu numai ! Daca suma depaseste 1000 lei accept si plata in rate. De altfel si plata in Crypto (EGLD, BTC, ETH)

Lasa-mi un mesaj si iti voi prezenta cele mai bune oferte (fara adaosuri suplimentare) pentru RCA din care ai posibilitatea sa alegi Asiguratorul care ti se potriveste nevoilor tale.

Pe langa asigurarile RCA putem face :

- asigurari CASCO
- asigurari CMR
- asigurari ROTR ( licenta transport )
- asigurari pentru locuinte ( obligatorii sau facultative)
- asigurari de Sanatate
- asigurari de viata
- asigurari de calatorie
- asigurari de MALPRAXIS

In plus nu mai purtati grija asigurarilor, va voi anunta din timp ( telefon, mesaj sau mail) cand se apropie data acestora de expirare.

Nu ezitati sa ma contactati, daca aveti mai multe masini va pot face oferte personalizate pentru acestea.

Daca nu sunteti din Craiova putem face asigurarea RCA si online si o primiti pe mail in 5 minute dupa trimiterea documentelor, simplu si rapid.
P.S. : Incepand cu data 10 septembrie 2020, șoferii vor putea dovedi că au asigurare RCA valabilă și în format electronic. ( Nu mai sunteti obligati sa o aveti in format fizic)

Daca aveti nevoie URGENT de o polita RCA nu ezitati sa ma contactati (NON-STOP), binenteles tariful va fi putin diferit :)

Nu va costa nimic sa ma contactati si facem o comparatie de pret intre oferta primita de la Brokerul dumneavoastra si a mea, va GARANTEZ ca a mea va fi mai buna !

ACCEPT PLATA IN EGLD (ELROND)

Locație

Tara
Romania
Judet
Dolj
Oras
Craiova