Alte servicii - Folie din plumb

Adauga la favorite
Publicat pe 24/11/2021
Publicat de HOLDING NEFEROASE
Vizualizate de 26 persoane
#6730
12 Lei

Descrierea anuntului


Folie plumb
Producem folie de plumb cu grosimea de 1 mm-25 mm si latimi de la 550-1000,folia se livraza in rola de pana la 6000 mm.Produsul este insotit de certificat de calitate , conform cerintelor CNCAN special pentru cabinete medicale, radiologie ; placare de usi cu tabla de plumb.

Tabla plumb realizata din plumb 99,99% conform stas STAS 480 /1978.

Foliile de plumb fiind cele mai maleabile dintre materialele obisnuite , pot fi usor de modelat , format , indoit si/sau usor de taiat pentru a se potrivi tuturor aplicatiilor. Sunt extrem de rezistente la coroziunea din atmosfera, apa sarata si la cele mai multe produse chimice industriale si medicale.

Foliile de plumb sunt aplicate pe pereti, apoi sudate cu o bara din plumb din aceiasi compozitie pentru a crea o bariera impermeabila si durabila. Pe baza de comanda folia din plumb se poate livra si la dimensiunile dorite.

Documente de insotire a marfii:Factura fiscal, Aviz de insotire a marfii, Declaratie de conformitate, Certificat de calitate, Buletin de analiza spectrala.

Livrare:Produsul poate fi livrat prin delegat sau posta rapida in urmatoarele Judete: Alba, Arges, Arad, Bucuresti, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Braila, Botosani, Brasov, Buzau, Cluj, Calarasi, Caras-Severin, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Groj, Galati, Giurgiu, Hunedoara, Harghita, Ialomita, Iasi, Ilfov, Mehedinti, Maramures, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu-Mare, Suceava, Tulcea, Timis, Teleorman, Valcea, Vrancea si Vaslui.

Locație

Tara
Romania
Judet
Sibiu
Oras
Sibiu