Alte servicii - Infiintare Societati Comerciale SRL/PFA

Adauga la favorite
Publicat pe 08/06/2021
Publicat de Trilion International Consulting
Vizualizate de 5 persoane
#29760
299 Lei

Descrierea anuntului

DOSARUL TAU COMPLET IN DOAR 2 PASI.
Nu este nevoie de act de proprietate sau contract de inchiriere, va punem la dispozitie un contract de comodat cu valoare legala la ONRC, pe care il semnati dumneavoastra si/sau proprietarul imobilului unde va fi sediul social. Rezervarea numelui este inclusa. Ne trimiteti pe E-mail: office@trilion.ro sau pe WhatsApp la nr. de tel.: 0767990709 copie buletin, denumirea srl-ul, codurile CAEN si adresa sediului social.

IN MOMENTUL IN CARE NE TRIMITETI DOCUMENTE CU CARACTER PERSONAL PE E-MAIL SI/SAU WHATSAPP, SUNTETI DE ACORD IMPLICIT CU PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL DE CATRE TRILION INTERNATIONAL CONSULTING S.R.L.

DUPA COMPLETAREA ACTELOR, VETI PRIMI PE E-MAIL/WHATSAPP DOSARUL COMPLET (REZERVARE DE NUME, CERERILE, DECLARATIILE PE PROPRIE RASPUNDERE, ACT CONSTITUTIV, CONTRACT DE COMODAT, SPECIMEN DE SEMNATURA, ANEXE PENTRU ONRC).

PRINTATI SI SEMNATI DOSARUL TRIMIS DE NOI, MERGETI CU DOSARUL LA REGISTRUL COMERTULUI SAU IL DEPUNETI ONLINE, ACHITATI TAXELE DE PUBLICARE IN MONITORUL OFICIAL IN VALOARE DE 122 LEI.

Locație

Tara
Romania
Judet
Ilfov
Oras
Chiajna