Alte servicii - Licență, dizertație, teză doctorat, eseu, prezentare, traducere, corectare, etc.

Adauga la favorite
Publicat pe 16/05/2022
Publicat de George
Vizualizate de 51 persoane
#31536
107220 Lei

Descrierea anuntului

Ai nevoie de o lucrare bună la facultate și nu ai suficient timp sau dispoziția necesară? Atunci te pot ajuta, indiferent dacă este vorba de o lucrare de licență/dizertație/teză doctorat sau eseuri/prezentări/traduceri de câteva pagini.
Avantajul principal este că lucrez singur și nu apelez la intermediari. De aceea, costurile pentru redactarea unei lucrări academice sunt reduse. Prețul se calculează în funcție de complexitatea și dimensiunea lucrării. Pe de altă parte, clientul are posibilitatea de a discuta cu mine în detaliu via Whatsapp, în ideea de a presta servicii cât mai apropiate de dorințele sale.
În privința calității, menționez că cercetarea reprezintă o pasiune și o virtute pentru mine. Fără să exagerez, toate lucrările academice pe care le-am redactat de-a lungul timpului au fost notate între 9.5-10. Am ales să prestez astfel de servicii din trei motive de bază: 1. Îmi place ceea ce fac; 2. Am fost dintotdeauna peste medie în domeniu; 3. Oricine își dorește să câștige de pe urma pasiunii sale.

Locație

Tara
Romania
Judet
Prahova
Oras
Ploiesti