Alte servicii - Masaj timisoara masaj de relaxare masaj terapeuticmasaj prostatic anal

Adauga la favorite
Publicat pe 13/09/2021
Publicat de Manuela
Vizualizate de 14 persoane
#28269
Verifica cu vanzatorul

Descrierea anuntului

Masajul zonei oculare
Vreti sa scapati de ochii obositi si umflati dupa o noapte de petrecere cu prietenii? Masajul este solutia.
S-a sfarsit perioada posturilor religioase sau am iesit sanatosi din perioada epidemiologica–pandemica si suntem din nou liberi sa sarbatorim libertatea vietii sau diferite momente placute din viata noastra inmpreuna cu neamurile sau prietenii.
Dar, a doua-a zi, oglinda din baie ne infatiseaza o noua persoana! Fata noastra este o carte de vizita a starii noastre de sanatate. Mai departe, ochii nostrii sunt o carte de vizita a noptiilor dormite sau petrecute, a zilelor de stres si a orelor multe petrecute in fata ecranelor de computer, televizor si telefon.
Multe femei si barbati se confrunta cu o problema legata de ochi, unii de multi ani, altii de data mai recenta: ochi umflati, cearcane, pungi sub ochi.
Cauzele acestor simptome, legate de ochi, sunt multiple. La simptomele de lunga durata pot fi semnalate: afectiuni genetice, hepato-biliare, retentia de lichide, congestia sinusurilor, alergii.
Masajul este una dintre solutiile terapeutice si o cale spre vindecarea dinspre interior spre exterior. Masajul periocular sau in jurul ochilor, este folosit de zeci de ani de terapeuti: cosmetologi, dermatologi si masoterapeuti. Este o cale de a reda luminozitate si sanatate tenului si de a elimina cearcanele si pungiile inestetice de sub ochi.
Ca orice terapie e nevoie de rabdare, timp si multa repetitie. Practicarea zilnica este cheia reusitei in aceasta situatie dar si in general in multe aspecte ale vietii de zi cu zi.
Masajul se face ,dupa ce, in prealabil, intreaga fata a fost curatata de praf si alte impuritati din aer sau machiaj. Unul dintre efectele masajului este de a deschide porii pielii si de a permite o penetrare mai profunda a cremei de masaj. Se folosesc creme speciale fiecarui tip de piele iar miscarile sunt foarte usoare si fine avand in vedere ca pielea din jurul ochilor este foarte fina si se irita usor. Se evita manevrele bruste si profunde, care pot cauza leziuni profunde si vanatai. Masarea pielii din jurul ochilor, ajuta la circulatia sangelui si la prevenirea imbatranirii pielii. Medicii au ajuns la concluzia ca o buna circulatie a sangelui in jurul ochilor, imbunatateste vederea.
Programari la masaj la numarul de telefon: 0724 474 501Locație

Tara
Romania
Judet
Timis
Oras
Timisoara