Alte servicii - Restaurant Popas Munteni - Nunti, botezuri

Adauga la favorite
Publicat pe 21/02/2021
Publicat de Marius Ivan
Vizualizate de 1702 persoane
#7936
Verifica cu vanzatorul

Descrierea anuntului

La Popas Munteni va asteptam intr-o atmosfera primitoare, unde evenimentele dumneavoastra se transforma in amintiri de neuitat!
PERSONAL DE INCREDERE

Popas Munteni se mandreste cu o echipa care atenta la nevoile clientilor si invitatilor lor. De indatata ce veti trece pragul locatiei noastre, deveniti musafiri, iar noi, in calitate de gazde, dorim sa va oferim cea mai frumoasa experienta.

SPATIU GENEROS PENTRU EVENIMENTE
Punem la dispozitia dumneavoastra doua sali destinate pentru evenimente mici, medii sau mari. Prima sala are capacitatea a 80 de locuri, in timp ce de-a doua dispune de 350 de locuri. Acestea sunt ideale pentru zile de nastere, onomastice, botezuri, nunti.

MANCARE GUSTOASA
Meniul Popas Munteni ofera diversitate, cu scopul de a va satisface in totalitate preferintele culinare, cu preturi/meniu incepand de la 160 de lei. Felurile de mancare pe care vi le oferim sunt pregatite atent de catre bucatarii nostri si reprezinta specialitati gatite din pasiune cu ingrediente proaspete.

FLEXIBILITATE SI SERVICII EXTRA
Ambele sali au sonorizare profesionala, spatiu special pentru artisti, ring de dans si lumini. Decorarea salilor se realizeaza de catre specialistii nostri in functie de specificul evenimentului. Oferim la alegere servicii precum: foto-video, solist/formatie, Candy Bar, etc.

http://popasmunteni.ro/

Locație

Tara
Romania
Judet
Galati
Oras
Galati