Constructii, Amenajari - Acoperis, sistem complet bilka

Adauga la favorite
Publicat pe 29/06/2020
Publicat de Cristi
Vizualizate de 2 persoane
#10970
Verifica cu vanzatorul

Descrierea anuntului

Comercializam tigla metalica BILKA in profile variate,acoperita cu vopsea poliesterica precum si accesorii si sistem complet de jgheaburi si burlane metalice. De asemenea executam si montajul acoperisului pe baza schitelor si proiectelor transmise de client sau de o echipa specializata, masuratorile si transportul fiind gratuit.
La sistemele de acoperis si tabla cutata cu suprafata poliesterica, fabricate de BILKA, se acorda 10 ani de garantie pentru caracteristicile de culoare ale materialului lucios si de 15 ani pentru materialul mat.
Durata minima de viata este estimata la 50-60 de ani. Tigla metalica este rezistenta la ploaie, vant, ninsori, mucegai, astfel acoperisul de tigla metalica nu va fi afectat de acestea.
Sistemul de prindere a modulelor de tigla metalica prin suprapunere si prindere cu suruburi autofiletante asigura etanseitate perfecta si nu permite scurgeri de apa sub invelitoare.
Puteti alege un acoperis din tigla metalica in diverse culori si nuante clasice sau moderne, doua variante de acoperire finala, cu strat lucios sau mat si o gama larga de elemente de finisaj. Toate acestea pentru un acoperis frumos si eficient, pregatit sa protejeze pentru un timp indelungat.

Locație

Tara
Romania
Judet
Dolj
Oras
Craiova