Constructii, Amenajari - Manager Calitate : CASLOIU LUCICA

Adauga la favorite
Publicat pe 03/08/2021
Publicat de STANESCU GABRIELA
Vizualizate de 21 persoane
#12322
Verifica cu vanzatorul

Descrierea anuntului

Directii pentru obtinerea calitatii:
1. Pregătirea dotării tehnico materială şi a personalului muncitor necesar realizării obiectivului.
2. Analiza realizării condiţiilor de incepere a lucrarilor de catre conducerea societatii şi reprezentantul investitorului.
3. Preluarea amplasamentului cu participarea factorilor responsabilii.
4. Respectarea fazelor de executie conform proiect si PTL aplicabile si intocmirea inregistrarilor de calitate care sa ateste acceptarea in urma controlului fiecarei etape de executie si atestarea ei de catre toti factorii responsabili.
5. Cunoasterea, urmarirea si respectarea programului de control aferent obiectivului contractat si intocmirea inregistrarilor de calitate corespunzatoare fiecarei faze determinate de control.
6. Elaborarea de catre responsabilul cu asigurarea calitatii a unui program de inspectie si contro! in perioada executiei obiectivului şi respectarea acestuia dupa avizarea lui de catre directorul general.
7. Verificarea calitatii materialelor sosite in santier se va face inainte de punerea lor in opera de catre comisia de receptie, formata din responsabilul de lucrare si responsabilul CTC; receptia materialelor se va face in prezenta dirigintelui de santier.
8. Verificarea si atestarea permanenta a calitatii materialelor si a lucrarilor executate prin aplicare de verificari si incercari de laborator grad I, S.C. Laboratorul Central S.A.
9. Arhivarea inregistrarilor de calitate conform prevederilor doc. SAC.
10. Aplicarea imediata a actiunilor de tratare a neconformităţilor prin indepartarea materialelor neconforme, sau izolarea imediata a zonei executate care prezinta neconformitati si tratarea acestora pe baza solutiilor elaborate de proiectant si acceptate de reprezentantul investitorului.
11. Convocarea factorilor responsabili in urma aplicarii solutiilor de remediere si intocmirea inregistrarlor de calitate care sa ateste acceptarea remedierii de catre acestia.

Locație

Tara
Romania
Judet
Constanta
Oras
Constanta