Constructii, Amenajari - Proiectare si executie instalatii electrice pentru interior si exterior

Adauga la favorite
Publicat pe 13/10/2021
Publicat de XANDER ELECTRIC
Vizualizate de 19 persoane
#10736
Verifica cu vanzatorul

Descrierea anuntului

Cine este XANDER ELECTRIC?

Născut din pasiunea pentru instalaţii electrice şi tot ceea ce înseamnă iluminat modern şi inteligent la cele mai înalte standarde, oferim soluţii pentru proiectarea şi executia de instalaţii electrice, precum şi pachete de mentenanţă instalaţii electrice, sub formă de abonament.

Cele mai noi produse din domeniul electric? Le puteţi obţine de la XANDER ELECTRIC, la cele mai competitive preţuri.

Aşa cum pentru construcţia unei case trebuie să pornim de la fundaţie, aşa şi noi pornim cu proiectarea instalaţiei electrice conform normelor şi standardelor, bineînţeles adaptându-ne în funcţie de nevoile clienţilor noştri.

Punem în practică tot ceea ce am realizat în etapa de proiectare, transformăm teoria în ceea ce noi numim „Să fie lumină!” sau „We are electric” şi facem asta cu deosebită răbdare, atenţie maxima la detalii şi verificări foarte intense.

Folosim material de înaltă calitate, prin relaţionarea cu cei mai buni producători din domeniu, indiferent de cererile degenul „Mai ifetin nu se poate?”.

Noi nu procedăm astfel, la materialele electrice nu se face rabat, câteva procente castigate la început pot fi diferenţa între a izbucni sau nu un posibil incendiu.

După efectuarea lucrărilor, în momentul când ajungem la finisaje, următorul pas este introducerea aparatajelor electrice alese în locul special destinat conform proiectării şi montarea corpurilor de iluminat.

Pe lângă faptul că predăm beneficiarului „la cheie” instalaţia electrică, oferim un training despre cum se foloseşte instalaţia electrică, ce se face în caz de avarie, cum se curate aparatajul electric şi corpurile de iluminat şi multe altele.

Locație

Tara
Romania
Judet
Cluj
Oras
Cluj-Napoca