Constructii, Amenajari - Reparatii Acoperisuri

Adauga la favorite
Publicat pe 07/06/2021
Publicat de Popa GABRIEL
Vizualizate de 8 persoane
#26120
50 Lei

Descrierea anuntului

Firma noastra executa reparatii si montaj de acoperisuri de mai bine de 10 ani. Realizam orice proiect cu succes, suntem experti in constructii de acoperisuri indiferent de complexitate lor.

Serviciile noastre de reparatii si montaj acoperis sunt foarte avantajoase datorata pretului accesibil atat la materiale cat si la manopera. Oferim servicii complete de Reparatii Acoperisuri , Jgheaburi/Burlane, Cosuri de Fum, Terase, Dulgherie, Mansardare, Montaj Tigla Metalica sau Ceramica, Accesorii, Sisteme Pluviale, Hidroizolatii .

Comercializam si montam orice tip de invelitori pentru acoperisuri. Apelati cu incredere la serviciile noastre.

Experienta noastra de 10 ani isi spune cuvantul. Echipa noastra formata din meseriasi si buni executanti de acoperisuri , are capacitatea de a executa orice tip de lucrari, de la reparatii la constructii complexe ale acoperisurilor . De-a lungul anilor , am efectuat nenumarate lucrari in Acoperisuri , toate acestea au fost un succes total , fara sa fim nevoiti sa mai re-intervenim pentru alte reparatii. De la reparatii minore la reparatii capitale, oferim cele mai bune servicii si garantam un rezultat excelent.

Pentru mai multe detalii si o consultanta gratuita la fata locului, va rugam sa ne contactati telefonic. Va multumim!

Locație

Tara
Romania
Judet
Bucuresti
Oras
Bucuresti