Constructii, Amenajari - Servicii de Cleaning

Adauga la favorite
Publicat pe 10/09/2020
Publicat de Building Management
Vizualizate de 6 persoane
#5688
Verifica cu vanzatorul

Descrierea anuntului

Bog'Art Building Management SRL a fost infiinţată în anul 2000, fiind parte integrantă a grupului de firme BOG'ART. Compania are ca şi principal obiect de activitate prestarea serviciilor de administrare a imobilelor şi a serviciilor de curăţenie profesională.
Beneficiind de o buna baza logistică şi utilizând experienţa acumulată în cei peste 19 ani de activitate pe piaţa de servicii din Romania, Bog'Art Building Management a devenit unul din principalii furnizori, din Romania, de servicii de facility management, property management, curăţenie si gestionare deseuri, cu acoperire natională.
Serviciile profesionale de curățenie prestate de catre Bog'Art Building Management reprezintă ansamblul de activități necesare pentru prelucrarea suprafețelor, în scopul menținerii permanente a unui bun nivel calitativ al ambientului și igienei.
Serviciile profesionale de curățenie sunt prestate de catre Bog'Art Building Management pentru spatii de birouri, spatii logistice si industriale, depozite, parcări, spatii cu diverse destinații.
Sunt prestate, de asemenea, servicii de curatenie dupa constructor, curatenie de intretinere zilnica, curatenie generala, toate aceste servicii fiind efectuate cu echipamente si substante profesionale. Spalarea fatadelor cu alpinistii, completeaza serviciile prestate.
Este asigurata si gestionarea deseurilor, respectiv organizarea colectării selective a deșeurilor în interiorul și/sau exteriorul clădirii, precum si managementul predarii acestora pentru reciclare.
Aceste servicii sunt prestate la nivel national, compania dispunand de personal specializat si de logistica specifica in fiecare judet al Romaniei.
De aceea, putem raspunde optim, intr-un timp foarte scurt, la orice solicitare a dvs. pe acest segment de servicii.

Locație

Tara
Romania
Judet
Brasov
Oras
Brasov