Cosmetica, Wellness, Medicale - Mască facială din bumbac

Adauga la favorite
Publicat pe 22/02/2021
Publicat de Dinu Adina
Vizualizate de 649 persoane

Descrierea anuntului

Mască facială din bumbac cu buzunar, diverse mărimi și modele.

- Acest produs nu este steril, dar constituie o barieră eficace de filtrare.
- Acest produs nu previne îmbolnăvirea, dar împiedică răspândirea bolii.
- Măștile sunt folosite pentru protecția căilor respiratorii, se adaptează perfect la forma feței, permit o respirație fără efort.
- Produsul este recomandat persoanelor care manifestă simptome de gripă sau infecții acute respiratorii pentru evitarea răspândirii microbilor.
- Măștile sunt eficiente, iar acestea trebuie purtate doar atunci când este necesar, iar persoanele în vârstă cu boli de inimă ar trebui să o evite, deoarece poate provoca dificultăți în respirație.
- Este recomandat să folosiți țesături umede care au fost uscate apoi pe post de filtru, pe care îl introduceți în slotul (buzunarul) special creat în masca de pânză. Se pot folosi deasemenea și șervetele uscate, sau bucăți de țesături naturale.
- Aceste materiale sau filtre de aer provizorii ar trebui să fie întotdeauna noi și nu reutilizate.
- Atâta timp cât masca este spălată zilnic este bine, sau dacă este umedă, schimbați-o.
- Efectul de etanșare al măștilor nu este de 100 la sută, aerul poate încă să intre și să iasă din partea laterală a măștii, cu excepția cazului în care este o mască foarte strânsă. Cu toate acestea, trebuie purtată doar în cele mai critice momente.
- Măștile de pânză create de noi sunt, de asemenea, mai prietenoase pentru portofelul și mediul dumneavoastră, dar pot fi purtate și ca un accesoriu vestimentar, dar cu protecție împotriva agenților bacterieni din mediul înconjurător.

Locație

Tara
Romania
Judet
Dolj
Oras
Craiova