Cosmetica, Wellness, Medicale - Masca FFP2 cu supapa

Adauga la favorite
Publicat pe 11/05/2022
Publicat de HALLUNDA FOODS
Vizualizate de 39 persoane

Descrierea anuntului

Măștile sunt confectionate conform standardului EN 149/2001+ A 1 2009 si prezinta un grad crescut de eficienta la filtrarea bacteriana 98.
Masca de protectie faciala KN95 este echivalenta cu N95 (Statele Unite ale Americii NIOSH-42CFR84), echivalent cu FFP2 (Europa EN 149-2001).
Dispun de supapa, permeabilitate buna a aerului si de sistem de fixare cu elastic dupa urechi, sa poata fi pus si scos usor si suficient de solid pentru mentinerea ferma a mastii pe figura. Se fixeaza perfect la fata, cu clema de fixare in jurul nasului, sistem de fixare cu elastic dupa urechi, supapa. Masca de protectie este hipoalergica, fara alte efecte nocive pentru sanatate.
Masca este de unica folosinta.
Culoare: alb
Modalitate de ambalare: Ambalare individuala, 10 buc/set.
Pretul pentru o cutie (10buc) este de 60 Lei fara TVA, o masca ( 1 buc) este 6 lei fara TVA. Costurile alocate transportului vor fi in contul cumparatorului. Comanda minima pentru pretul afisat este de 10 cutii (100 buc). Pentru comenzi care depasesc 20 de cutii (respectiv 200 buc) se pot negocia termenii din anunt, atat pretul produsului oferit cat si costul transportului. Pentru detalii si comenzi ne puteti contacta pe mail sau la numarul de telefon afisat in anunt. (Mentionam ca avem disponibile spre furnizare si alte tipuri de masti, iar pentru comenzi inferioare a 10 cutii pretul cutiei difera )

Locație

Tara
Romania
Judet
Bucuresti
Oras
Bucuresti