Cosmetica, Wellness, Medicale - Psiholog online, psihologie online Romania, psihoterapia prin videocall whatsapp

Adauga la favorite
Publicat pe 31/07/2020
Publicat de Anonim
Vizualizate de 2 persoane
#12069
Verifica cu vanzatorul

Descrierea anuntului

Consultarea unui psiholog online a luat amploare in ultima decada, odata cu dezvoltarea tehnologiilor bazate pe internet si cu accesibilitatea acestora pentru un numar cat mai mare de utilizatori.

Este folosita in mediul privat si poti folosi aceasta optiune de oriunde din lume, daca ai acces la internet. La noi, este folosita in special :
- de persoanele care locuiesc in strainatate,
- de persoanele care locuiesc intr-o zona in care nu se afla un cabinet de psihologie.
- de persoanele care doresc sa consulte un psiholog anume si nu pot ajunge la cabinetul acestuia
- de persoanele care doresc sa discute cu un psiholog, dar nu doresc sa se expuna deplasandu-se la un cabinet

Aceasta metoda online de a face psihoterapie este folosita de milioane de persoane peste tot in lume si au fost facute numeroase studii care arata ca este la fel de eficienta ca psihoterapia fata in fata. Psihoterapia cognitiv-comportamentala este cea mai documentata stiintific si este considerata cea mai potrivita pentru a fi folosita online.

In multe cazuri, intalnirea cu un psiholog online are unele avantaje fata de cea clasica. Spre exemplu, sunt persoane care resimt o anxietate puternica la gandul de a merge intr-un cabinet, anxietate care ii blocheaza si, astfel, nu pot folosi psihoterapia. Pentru aceste persoane, psihoterapia online este o metoda potrivita.

Online se pot discuta, ca si in varianta la cabinet, majoritatea problemelor psihologice: anxietate, depresie, timiditate, stres, tulburari de somn, tulburari de personalitate etc. Sedintele au aceeasi durata si, in general, se folosesc aceleasi metode ca in varianta clasica.
La fel, si pretul este acelasi si se poate plati prin transfer bancar, iar sedintele se desfasoara online prin video call pe whatsapp, deoarece implicarea emotionala este mai profunda cand ne putem vedea.

Pentru programari acceseaza:

www.psiholog-online.net

Locație

Tara
Romania
Judet
Timis
Oras
Timisoara