Cosmetica, Wellness, Medicale - Sedinte de Reconnective Healing si Theta Healing

Adauga la favorite
Publicat pe 04/05/2021
Publicat de Laura Filimon
Vizualizate de 53 persoane
#1559
Verifica cu vanzatorul

Descrierea anuntului

Este firesc sa te bucuri de o viata sanatoasa, armoniosa, implinita pentru tine si pentru cei dragi. Apeland la sedinte de Vindecare Energetica, poti gasi calea potrivita catre acest echilibru in toate planurile: fizic, mental, emotional si spiritual, precum si o mai mare claritate pentru evolutia ta.

>>Reconnective Healing este o abordare cuprinzatoare de vindecare, libera de orice ritual si tehnici existente in numeroase alte modalitati de vindecare energetica cunoscute până în prezent! Permite reintoarcerea la starea de echilibru, vindecarea avand loc la nivelul intregii tale Fiinte: "Nu se vindeca boala sau infirmitatea - se vindeca persoana."

>>Theta Healing reprezinta o tehnica minunata de vindecare energetica si spirituala. Este un mod de viata care are la baza intoarcerea la esenta Divina din noi. Functioneaza pentru toata lumea, cu o singura conditie: sa crezi in aceasta forta omniprezenta in intregul Univers, in Creatorul a Tot Ceea ce Exista.

Daca lucrezi cu interiorul tau, atunci si exteriorul va straluci! Dupa o sedinta cu mine, poti simti din nou ca esti deja o fiinta magnifica si ca iti poti trai viata cu bucurie, usurinta, entuziasm si iubire, daca alegi sa faci asta!

Terapiile descrise mai sus te pot ajuta sa ajungi aici, sa iti readuci aminte cine esti cu adevarat, astfel ca intrebarea ramane - tu ce alegi pentru tine in acest plan?

Ambele terapii pot fi facute atat in persoana (in Bucuresti), cat si la distanta (am multiple exemple aici, practic energia cu care se lucreaza, ce provine de la Sursa, nu are limite de spatiu si timp, asa cum le stim noi aici pe Pamant).

Mai multe despre mine puteti gasi pe pagina mea de FaceBook - Vindecare Reconectiva si Theta Healing cu Laura Filimon sau pe Youtube - Laura Filimon.

Pretul sedintelor este discutabil cu fiecare persoana in parte. Intrucat stiu ca nu toti suntem la acelasi nivel dpdv material, aleg sa raspund nevoii sufletului, nu buzunarului.

Durata sedintelor variaza intre 30 si 90 de minute.

Locație

Tara
Romania
Judet
Bucuresti
Oras
Bucuresti