Cursuri, Meditatii - Calificarea de frizer, coafor, manichiurist, pedichiurist

Adauga la favorite
Publicat pe 11/06/2021
Publicat de Accrc Alexandria
Vizualizate de 11 persoane
#17320
Verifica cu vanzatorul

Descrierea anuntului

În această perioadă este nevoie de investiții inteligente și de susținere la fiecare pas. Noi suntem aici să te ajutăm cu adevărat să îți schimbi cariera într-o direcție bună sau către evoluție reală.Nu mai așteptă să aibă altcineva grijă de dorințele și aspirațiile tale. Preia controlul și atinge-ți potențialul. Nu mâine, ci astăzi!
Calificarea de frizer, coafor, manichiurist, pedichiurist este potrivita pentru persoanele care doresc sa inceapa o activitate noua in domeniul infrumusetarii, fie prin angajarea in cadrul unui salon deja infiintat sau pentru infiintarea propriului salon.
Pentru a obtine competentele asociate acestui curs de formare profesionala, centrul nostru de formare profesionala va ofera cel mai complet pachet de curs, ce va acoperi toate elementele prevazute de standardele ocupationale in vigoare.
Toate programele de formare organizate in cadrul centrului nostru combina o abordare teoretica cu una practica, pentru a asigura obtinerea cunostintelor si abilitatilor necesare pentru a activa in domeniu.
Cursantii vor avea parte de o pregatire de inalta calitate ce le va permite odata cu finalizarea cursului sa ocupe un loc de munca conform cu calificarea obtinuta sau sa isi deschida propria afacere in domeniu.
Pentru mai multe informatii va asteptam la sediul din strada Libertatii, numarul 211, etaj 1 (incinta COMALEX) sau la numarul de telefon 0785 837 134.

Locație

Tara
Romania
Judet
Teleorman
Oras
Alexandria