Cursuri, Meditatii - Examen Cambridge English C1 Advanced în Gura Humorului

Adauga la favorite
Publicat pe 23/06/2022
Publicat de Vieriu Claudia
Vizualizate de 41 persoane
#30648
Verifica cu vanzatorul

Descrierea anuntului

⭐Examen Cambridge English C1 Advanced (CAE) în Gura Humorului. Cu toții știm limba engleză. Ce ne deosebește? Un certificat Cambridge English care oferă accesul la oportunități extraordinare! ⏳Pregătește-te din timp și obține un certificat Cambridge English care poate echivala proba de competență lingvistică de la bacalaureat sau poate face diferența în portofoliul pentru universitate sau în cariera ta profesională!

✅????Twinkle Star Exam Centre organizează în Gura Humorului examenul C1 Advanced (CAE) în data de 11 septembrie 2021.
Termenul limită de înscriere este 2 august. Elevii care învață în clase cu profil bilingv sau predare intensiv engleză vor beneficia de o reducere de 10% la plata taxei de examen.
???? Înscrie-te aici: https://examenecambridge.ro/examene/inscrieri/

Un certificat Cambridge English C1 Advanced (CAE) obținut constituie un avantaj de participare în diferite programe de studii internaționale sau la admiterea la universități din străinătate.

⭐Twinkle Star este unul dintre cele 9 centre din România autorizate să organizeze examene Cambridge English. Suntem și cel mai mare centru de pregătire pentru examene Cambridge din România, cu o experiență de 12 ani în pregătirea candidaților, acreditat și premiat „Cel mai bun centru de pregătire Cambridge Step-by-Step din România” și “Gold Preparation Centre” de Cambridge Assessment English ‒ departamentul de examene din cadrul Universității Cambridge din Marea Britanie.

Cei peste 9.500 de candidați care și-au securizat viitorul printr-un certificat Cambridge English valabil pe viață și distincțiile acordate de Cambridge Assessment English ne recomandă în calitate de cel mai bun centru de pregătire Cambridge din România.
Suntem alături de tine pas cu pas pentru obținerea certificatului internațional Cambridge English care este valabil pe viață și atestă cunoștințele de engleză.

Pentru mai multe informații puteți contacta un consultant examene Cambridge English: Lavinia Moroșanu: lavinia.morosanu@examenecambridge.ro, tel.: 0726385993.

Locație

Tara
Romania
Judet
Suceava
Oras
Gura Humorului