Cursuri, Meditatii - Practica psihologica pentru studenti

Adauga la favorite
Publicat pe 04/04/2021
Publicat de Antonia Isacu
Vizualizate de 8 persoane
#22025
50 Lei

Descrierea anuntului

Dorind sa economisim timpul dvs. si raspunzand si solicitarilor colegilor aflati in alta localitate, precum si ca urmare a limitarii contactelor datorita pandemiei de coronavirus, PsiExpert – Cabinet Indivual de Psihologie Isacu Antonia-Carla introduce sistemul de E-PRACTICA PSIHOLOGICA, materialele putand fi descarcate in urma platii cu cardul direct de pe site-ul nostru – https://psiexpert.ro.
Corespondenta fiecarui curs disponibil cu numarul de ore de practica este specificata pe site, in dreptul fiecarui modul. Pretul pentru un modul corespunzator a 5 ore este de 50 RON. Se pot descarca si module complete pentru 30-50 ore la pretul de 300-450 RON.
Va rugam sa va inregistrati pe site cu datele complete, iar prin e-mail sa ne transmiteti datele necesare pentru eliberarea adeverintei de practica, care va fi expediata prin posta, in original. Adeverinta de practica va contine numarul total de ore de practica efectuate, perioada si calificatvul obtinut.
Vom expedia si o recomandare care poate servi ulterior si la interviul de angajare sau la obtinerea atestatului de libera practica.
https://psiexpert.ro

Locație

Tara
Romania
Judet
Bucuresti
Oras
Bucuresti