Menaj, Ingrijire persoane - Cămin de batrani

Adauga la favorite
Publicat pe 11/06/2021
Publicat de Whittney Miriam
Vizualizate de 11 persoane
#17327
Verifica cu vanzatorul

Descrierea anuntului

“A ști cum să îmbătrânești este o capodoperă a înțelepciunii, și unul din cele mai dificile capitole din marea artă de a trăi." - Henri Amiel
Perspective?
Oferim servicii de calitate, un standard ridicat de confort și profesionalism în rezolvarea tuturor provocărilor apărute în desfășurarea activității. Ne propunem, de asemenea, să dăm curs formării unui colectiv unit și deschis integrării tuturor nou-veniților. Echipa noastră va sta la dispoziția tuturor solicitărilor venite. Indiferent de situație, echipa "căminului de bătrâni Karumba" se va afla într-o continuă activitate de pregătire și îmbunătățire a serviciilor oferite.
Din punct de vedere al locației, centrul de bătrâni Karumba este situat într-o zonă liniștită a Bucureștiului, ferită de agitația și frenezia metropolei. Cu toate acestea, căminul nu este izolat, fiind situat la aproximativ 10 minute de orice mijloc de transport, fie că este vorba de tramvai, autobuz sau metrou. (strada Mușetești nr. 39a, sectorul 1, Bucuresti )
Centru de înghijire Karumba oferă servicii de îngrijire individuale pentru persoane în vârstă sau cu dizabilități, aflate în incapacitate de a se îngriji, singure și/sau care nu doresc/nu pot să ducă o viață independentă. Îngrijirea include cazare, servicii de menaj, supraveghere și asistență medicală 24h/24h cu personal calificat, administrarea tratamentului medicamentos conform indicațiilor medicului, neurolog, psihiatru, cardiolog, psiholog, kinetoterapeut la cererea rezidentului sau aparținătorului,de asemenea dispunem si de asistent social .
Pentru a vizita si a afla mai multe despre centru , va vom fi la dispozitie la nr de tel 0744158522 si 0753143052 sau cu vizita in strada Mușetești nr. 39a, sectorul 1, Bucuresti.

Locație

Tara
Romania
Judet
București sectorul 1
Oras
Bucuresti