Căminul de Vârstnici Casa Humana

Romania, Cluj, Cluj-Napoca
Publicat 6 zile în urmă
ID #26448
QR CODE
1 - 2 de 5
4000 Lei
Căminul de Vârstnici Casa Humana
Romania, Cluj, Cluj-Napoca,
Publicat 6 zile în urmă

Descriere

La Casa Humana, misiunea noastră este de a fi prima alegere atât pentru asistații noștrii cât și pentru echipa prezentă sau viitoare Sperăm să realizăm această misiune prin oferirea celor mai amabile îngrijiri posibile rezidenților.
Înființat în 2021, obiectivul nostru este de a face o diferență reală în viața bărbaților și femeilor în vârstă din comunitatea pe care o deservim, adică Cluj-Napoca.
Suntem mândri să oferim asistență personalizată pentru mai mult de douăzeci de rezidenți care locuiesc în casa noastră, cuprinzând îngrijiri mentale, asistență medicală, rezidențiale și îngrijiri de specialitate.
La Humana, suntem încântați să lucrăm, să ne instruim și să dezvoltăm colegii îngrijitori care oferă asistență la domiciliu și asistență 24/24.
Facem acest lucru încurajând o cultură care încurajează activ bunătatea simplă. „Amabilitatea” nu este doar un sentiment cald și neclar – este o forță incredibil de puternică pentru bine, făcându-i pe rezidenți și colegi să se simtă bine cu ei înșiși și promovând multe rezultate pozitive.
Standardul pe care n-i le-am propus este ca prin serviciile noastre și profesionalismul colegiilor noștrii să putem oferi cele mai înalte standarde de îngrijire, îndrumați de etosul nostru constatat că în Casa Humana rezidenții și colegii noștri sunt tratați cu bunătate și omenie.
Dacă lumea ar fi mai bună cu zece la sută, imaginați-vă impactul acestui fapt asupra vieții noastre.

Nr telefon: 0744-676-303
www.carecluj.ro
https://www.facebook.com/caminhumana

Share on WhatsAppShare on FacebookShare on Viber

 

Contacteaza vanzatorul

  Seller's picture
  Persoană privată
  Înregistrat la 3. Mar 2020
  Trebuie să vă conectați sau să înregistrați un cont nou pentru a contacta agentul de publicitate.

  Comentarii

  Întrebare? Ai nevoie de mai multe informații? Doriți să puneți întrebarea? Adăugați un comentariu nou ... Trebuie să vă conectați mai întâi.
  Puneți întrebări legate de această listă.
  Comentariile sunt moderate
  4000 Lei

  Informațiile vânzătorului

  Locația(judet,localitate) listării

  Romania, Cluj, Cluj-Napoca