Sanatate - Frumusete - Fitness - Masaj timisoara masaj de relaxare masaj terapeuticmasaj prostatic anal

Adauga la favorite
Publicat pe 19/02/2021
Publicat de Manuela
Vizualizate de 14 persoane
#20190
Verifica cu vanzatorul

Descrierea anuntului

Masajul pe scaun
Masajul pe scaun castiga popularitate din ce in ce mai multa in zilele noastre. Acest gen de masaj este potrivit persoanelor care isi doresc un masaj si pentru care timpul este pretios. Durata unei sedinte de masaj este cuprinsa intre 10 si 30 de minute.
Nu trebuie confundat cu scaunele de masaj sau scaunele vibrante care nu pot inlocui mainile pricepute ale maseuzei. Masajul pe scaun este o solutie rapida de amelioare a unei tensiuni musculare, la nivelul gatului, capului, umerilor, bratelor si spatelui. Aceasta metoda specifica de masaj utilizeaza un scaun special conceput, care asigura o postura confortabila pentru client. In unele cazuri, se poate folosi si un scaun obisnuit, care sa aiba un spatar rezistent pentru a oferi o sustinere buna. Odata ce pacientul este asezat confortabil pe scaun, terapeutul va incepe sa aplice diferite tehnici de masaj, pe anumite zone pentru a elimina tensiunea si disconfortul.
Masajul pe scaun a fost aplicat pentru prima data de catre David Palmer in 1968 in Statele Unite.
Mai departe cred ca va puneti intrebarea, caror zone corporale se adreseaza acest tip de masaj? Raspunsul la acesta intrebare va varia in functie de zonele problematice si de restrictiile medicale ale pacientului. Cu toate acestea, zonele care sunt obosite de activitatea zilnica, sunt cele mai vizate de masajul pe scaun.
Activitati zilnice si repetitive de genul: tastarea prelungita, statul mult in picioare, dar si pe scaun, privitul la monitorul unui calculator sau televizor, vorbitul la telefon, pot avea efecte distructive asupra corpului uman. Efectele nedorite intalnite sunt: tensiunea musculara, durerea de cap, durerea si rigiditatea articulara etc.
Deteriorarea sanatatii, daca este lasata neidentificata, neglijata si netratata, poate provoca efecte neplacute pe termen lung. Prioritizarea confortului si a santatii generale bune, sunt o parte vitala in mentinerea unei calitati ridicate ale vietii.
Exista cateva zone ale corpului, carore li se adreseaza masajul pe scaun: cap,maini, spate, umeri si brate.
Activitățile zilnice, cum ar fi: concentrarea intensă pe ecranul unui computer, privirea fixă și utilizarea telefonului pot fi factori care contribuie la durerile de cap tensionate și la stres sau disconfort în regiunea craniană. Zonele capului sunt stimulate cu atenție în timpul masajului pe scaun, pentru a ajuta la ameliorarea durerii.
In timpul unei sedinte de masaj, masarea mainilor este importanta Activitati precum: tastarea, trimiterea de mesaje text, scrierea și utilizarea constantă a telefonului pot crea tensiune în mâini, ceea ce poate provoca alinierea incorectă a articulațiilor. De asemenea, poate crea dureri și furnicaturi în mâini. Sănătatea articulațiilor, mușchilor și țesuturilor din degete și mâini este de o importanță vitală pentru dexteritatea manuală și abilitățile motorii fine. Acestea nu sunt importante doar pentru viața profesională, ci și pentru viața de zi cu zi.

Detalii si programari la numarul de telefon: 0724 474 501
Locație

Tara
Romania
Judet
Timis
Oras
Timisoara