Servicii IT - Afacere la cheie - Carti personalizate 3D CarteaMea3D.ro

Adauga la favorite
Publicat pe 29/04/2021
Publicat de Anonim
Vizualizate de 39 persoane
#8492
10000 Euro €

Descrierea anuntului

CE INCLUDE AFACEREA LA CHEIE?

Oferta se refera la intregul proiect CarteaMea3D, site-ul disponibil in limba romana si in limba engleza la www.CarteaMea3D.ro si www.CarteaMea3D.ro/EN, generatorul de cărți de povești personalizate pentru copiii (in variantele 2D si 3D) + platforma de vânzare pe care o include functionalizatile de promovare/generare automata produs/expediere, adaptarea procesatorului de plati cu cardul, conturile media si sociale asociate produslui, drepturile de autor pentru produse, materialul de marketing, echipamentele de productie pentru cartile personalizate si consumabile, functionalitatile de marketing si promovare, blogul Wordpress, numele de domeniu si asistenta in vederea migrarii platformei.

Investeste acum intr-o platforma automatizata care asigura promovarea, vanzarea, generarea si livrarea cartilor personalizate 3D in format electronic fara implicarea dvs ia in ceea ce priveste cartile personalizate in format tiparit este necesara doar printarea directa a cartilor generate automat si expedierea lor spre clienti.

Detalii suplimentare: http://carteamea3d.ro/Afacere_la_cheie_carti_povesti_personalizate.pdf

Costuri transfer afacere completa: 10.000 EUR
Telefon: 0746.400.470

DE CE ACEST PRODUS - CARTI PERSONALIZATE 3D?
Cărțile de povesti personalizate pentru copii sunt un cadou fascinant care poate fi oferit copiiilor cu diverse ocazii. Cărțile 3D ii vor uimi pur și simplu atat pe copii cat si pe parinti fiindca acestia se vor regăsi în carte, întreaga poveste fiind creata în jurul lor, cu persoane reale iar actiunea se petrece în orașul lor.

Pe platforma disponibila la adresa http://www.CarteaMea3D.ro/ pot fi comandate si generate automat atât cărți de povesti in format tiparit cât și in format electronic, toate personalizate dupa cerintele clientului. Fiecare carte este pregatita pentru tiparire în mai puțin de un minut, iar cartile electronice sunt expediate instantaneu, costul lor fiind incasat prin plata cu cardul in functie de tipul de produs.

Platforma http://www.CarteaMea3D.ro/ este un motor avansat pentru generarea de cărți de povești, care oferă cărți electronice (PDF-urile care se vând și se livrează automat) și PDF de cărți tiparibile (deja pregătite pentru imprimarea paginilor fata-verso sub formă de carte A5)
Grafica din cartea personalizata este generata automat în funcție de personalizarea selectată de client. (de exemplu daca se comanda o carte pentru o fata, generatorul va utiliza grafica specifica, daca prietenul copilului este baiat, cartea se va genera cu acest tip de personaj, daca in poveste se alege aparitia doar a tatalui atunci cartea va reflecta aceasta selectie).

Locație

Tara
Romania
Judet
Cluj
Oras
Cluj