Servicii IT - Configurare - asamblare orice tip de sistem, Office Gaming si Laptop

Adauga la favorite
Publicat pe 23/11/2021
Publicat de Gabriel
Vizualizate de 96 persoane
#14352
Verifica cu vanzatorul

Descrierea anuntului

Deși toată lumea știe, puțini se pricep. Un sistem configurat prost va fi și scump, și neperformant. Și mai mult te va enerva in loc să te ajute.

Astfel că este nevoie de băiatul care știe.
"Știu eu un băiat" devine de actualitate, mai ales când discutăm despre sisteme Gaming, chiar și sisteme Office mai pretențioase sau un Laptop de buget.
Îmi ofer disponibilitatea pentru servicii complete în domeniu. De la wishlist și configurare, până la asamblare, cable management, instalare software.
Orice tip de sistem de calcul, static sau mobil, pentru absolut orice buget, cu teste de compatibilitate, folosind numai componente cu tradiție în domeniu.
În anumite condiții, vă pot ajuta și în realizarea setup-urilor de gaming (birouri, scaune, aranjamente, lumini). Ideile nu lipsesc.

"Știu eu un băiat" vă asigură că face treabă bună, fiind pasiune și nu un mod de a trăi. Instalările de orice Windows nu prea prezintă secrete, de asemeni programele de bază pentru utilizare fiind incluse.
Pentru sistemele noi, mai ales cele de gaming, instalarea tuturor driverelor și conectarea "LUMINIȚELOR" (RGB-ARGB-Statice) la softuri specializate de asemeni este inclusă și prioritară.

Migala nu lipsește dacă discutăm de vreun laptop care abia mai respiră, curățenia disciplina și schimbatul pastei termoconductoare, împreună cu sfaturi pentru un posibil upgrade fiind la pachet.

AFK.

Locație

Tara
Romania
Judet
Constanta
Oras
Constanta