Autoturisme - Suzuki Vitara 2.0 D I/C Turbo 4x4 cu 137.000Km 1 Proprietar

Adauga la favorite
Publicat pe 06/06/2021
Publicat de Suzuki 4x4
Vizualizate de 66 persoane
#4732
2750 Euro €

Descrierea anuntului

DescriereSuzuki. Vând mașina de teren ideală pentru un vînător, pescar, agricultor sau fermier ISCUSIT și deștept care nu are bani de aruncat pe Dacia Duster sau alte mașini de teren complicate și scumpe la întreținere !!!
Acest Vitara are deja aproape 23 de ani, și mai duce cel puțin vreo 10 ani fără nici fără nici un fel de reparație capitală !!!

Motorizare JAPONEZĂ euro2 cu 87CP, consum mediu 7 la 100, la acești km parca acuma a ieșit din rodaj, toarce ca un ceas elevețian... nu se compară nici cu Vitara euro6 care este un mare rahat de la Renault !!! 4x4 cu reductor, cuplează tot parcă e nou.

Mașina este în stare absolut originală, adusă acuma în decembrie 2019 de la prim proprietar. Pentru cei 137.000Km ofer garanție în scris !!!
Caroseria este într-o stare originala, fără gram de vopsea sau antifon proaspăt... se vede clar că șasiul și tăblăria mai rezistă mult timp.
Într-adevăr are ceva rugină pe la aripile din spate, dar eu nu le fac intenționat... fiindca la nimeni nu-i convine mirosul de vopsea proaspătă sau de antifon !!!

Discuri+Plăcuțe
Etrieri față
Tamburi+saboți
Cilindrii spate
Furtune de frînă
4 amorizoare
Distributia
Filtrele
Uleiurile

Toate au fost schimbate la 127.000Km în 2017

DOTĂRI:
-Aibaguri frontale
-Servodirecție
-Închidere centralizată
-2 chei
-4 geamuri electrice
-Cîrlig remorcare
-Radio CD Sony
-Bare de portbagaj
-Anvelope de iarnă
...și multe altele

NU se acceptă schimburi
Prețul se discută lîngă mașină

Locație

Tara
Romania
Judet
Timis
Oras
Timisoara